Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is meer dan onkruid wieden en hagen knippen, en omvat veel verschillende werkzaamheden. Daar komt bij dat elke tuin uniek is en ook z’n eigen unieke onderhoud nodig heeft. Denk aan het bemesten en het vakkundig snoeiwerk van planten en bomen, maaien, afvoeren van tuinafval en kennis op het gebied van plantenziekten en/of plagen. Om het hele jaar zorgeloos van uw tuin te kunnen genieten zijn onderhoud en de tuin opknappen van essentieel belang. U bent al een eind op weg wanneer uw tuin een vakkundige verzorging krijgt in het voor- en najaar, want daarmee legt u de basis voor een mooie en nog belangrijker: een gezonde tuin. Elk seizoen vraagt immers om een eigen aanpak; in het voorjaar gaat van alles weer groeien en bloeien en kan de tuin hulp gebruiken door het bijvoorbeeld te bemesten en bepaalde planten en bomen te snoeien. Daarnaast is het voorjaar tevens een goede gelegenheid om te kijken naar nieuwe beplanting. In de zomer is het belangrijk om de tuin bij te houden en te zorgen voor voldoende water en eventueel voedingsstoffen. In het najaar is het snoeiwerk weer belangrijk ter voorbereiding op de winter en ter bevordering van een volgend bloeiseizoen. Voor de winter is het winterklaar maken van de tuin van belang door bijvoorbeeld planten en/of bomen te beschermen tegen de vorst.

Heeft uzelf geen tijd of ontbreekt het u aan kennis om uw tuin te onderhouden? Dan kunt u het tuinonderhoud volledig of gedeeltelijk uit handen geven, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Van Beem Hoveniers

Uw persoonlijke projectmanager

Bij Van Beem verzorgen we graag uw complete tuinproject. Voor alle werkzaamheden heeft u contact met één adviseur die het gehele proces voor u begeleidt.

Lees meer over ons

Reviews

Hoogste klantbeoordeling van Nederland met een 9,3!

Lees alle reviews

Ons hoveniers team

Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden in en rondom de tuin, en verzorgen graag uw gehele tuinproject.

Lees meer over ons

Tuinonderhoud uitbesteden

Van Beem Tuinen is lid van de vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). U kunt bij ons terecht voor een ontwerp, een tuin aanleggen en het onderhoud. Wat voor soort tuin u ook heeft, Van Beem Tuinen heeft jarenlange ervaring met diverse tuintypes en groenvoorzieningen. Er wordt gewerkt met specialistisch tuingereedschap, maar vooral met passie en plezier in het werk. We bekijken graag welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin en uw wensen past. We bieden zowel een periodiek als een eenmalige onderhoudsservice aan.

Binnen een periodiek contract bespreken we gezamenlijk de termijnen (eens per maand, per kwartaal of per half jaar) waarop wij uw tuin onderhouden. Bij een eenmalige onderhoudsservice komen wij één keer per jaar bij u langs. De onderhoudsservice is afhankelijk van uw wensen en de benodigdheden voor uw tuin. Door de onderhoudsservice bent u het hele jaar door verzekerd van een tuin in topconditie.

Welke service u ook kiest, u kunt de volgende werkzaamheden van ons verwachten:
– snoeiwerkzaamheden, maaien, onkruidbestrijding
– schoonspuiten van bestrating
– bemesten van gazon en beplanting op ecologische basis
– afvoeren van tuinafval
– advies m.b.t. plantenziekten en/of plagen tegen te gaan.

In sommige gevallen is voor het verwijderen van bomen een kapvergunning nodig. Het is dan verstandig om bij uw gemeente na te gaan of een vergunning van toepassing is en, als dat inderdaad het geval is, deze aan te vragen.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes