Van Beem Hoveniers

Bespreek al uw tuinwensen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Hoveniers

Een tuin is vaak het verlengde van een huiselijke omgeving en behoort een fijne plek te zijn. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, een mooie overkapping of buitenkamer plaatsen of een bestaande tuin veranderen? Bij het hoveniersbedrijf Van Beem, lid van de vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), kunt u terecht voor al uw tuinwerkzaamheden, voor allerlei soorten tuinstijlen.

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem Buitenleven, zult u merken dat wij planmatig te werk gaan. Om uw droomtuin te kunnen realiseren beginnen we met een bezoek aan onze 10.000m² showroom. In de showroom bespreken we uw wensen en kunnen wij onze producten en materialen laten zien. Natuurlijk komt onze hovenier ook bij u op locatie, zodat zaken als de bodemgesteldheid, zoninval en de zichtlijnen met de omgeving worden bekeken.

Door middel van 3D tekeningen krijgt u een goed beeld van hoe het gemaakte tuinontwerp zal worden gerealiseerd en hoe uw droomtuin werkelijkheid wordt. Het ontwerp projecteren we op een scherm in onze bioscoop in de showroom. Zo beleeft u het tuinontwerp alsof u midden in uw eigen tuin staat.

Showroom

Van Beem Buitenleven biedt een onderscheidend concept dat bestaat uit producten van A-merken en persoonlijke aandacht. Wij realiseren een professionele klantreis van wens tot realiteit, voor iedereen die kiest voor kwaliteit en de juiste duurzame investering wilt doen. Een bezoek aan onze 10.000m² showroom zal u helpen de juiste keuze te maken en ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zijn.

Bekijk de showroom

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.