Kantopsluitingen

Een kantopsluiting zorgt voor een duidelijke scheiding tussen bijvoorbeeld een grindpad en het grasveld. Ook voor het kaderen van een bloei gedeelte in de tuin zijn kantopsluitingen geschikt. Maar het meest wordt de kantopsluiting gebruikt bij het leggen van bestrating. De kantopsluiting dient dan als omheining van de straatstenen. In het gedeelte aan de binnenzijde van de kantopsluitingen worden de straatstenen gelegd.

Materialen, kleuren en uitvoeringen

Kantopsluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. De meest voorkomende zijn beton, cortenstaal, kunststof en natuursteen. Voor elk design is een kantopsluiting te vinden. Van strak met rechte lijnen tot aan sierlijk met ronde vormen. Ook zijn er buigzame kantopsluitingen verkrijgbaar zodat gemakkelijk de gewenste ronding aangelegd kan worden. Voor iedere tuin en elke situatie is er een kantopsluiting te bedenken. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een voorbeeld ziet en nodigen u daarom graag uit om de collectie aan kantopsluiting te bekijken in onze showroom.

Muur- en stapelelementen

Wilt u meer diepte in uw tuin creëren door een gedeelte op te hogen of af te schermen? Dan zijn muur- en stapelelementen zeer geschikt voor een nette afwerking. Er kunnen bloem- en plantenbakken mee gemaakt worden of er kan een trap mee worden aangelegd. In het assortiment stapelelementen zijn ook zitelementen zoals een bank, poef of sokkel verkrijgbaar. Deze sluiten dan perfect aan bij de rest van de steensoorten die in de tuin verwerkt worden en ontstaat er één geheel. Ook betonnen U en L vormen worden vaak ingezet als zitelement of als berging voor het opslaan van houtblokken.

Net als bij de kantopsluitingen zijn de muur- en stapelelementen ook verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en vormen. Stenen met een vlak oppervlakte voor een strak design of juist gekloofd voor een meer natuurlijke uitstraling. Cortenstaal past het beste in een robuuste tuin vanwege de roestlaag die ontstaat door het oxidatieproces. Belangrijk om te weten is dat cortenstaal niet doorroest. Het roestlaagje dat geleidelijk aan de buitenzijde ontstaat beschermt juist het onderliggende staal. De sterkte en stevigheid, een eigenschap wat cortenstaal uniek maakt, blijft behouden.

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de bestrating. Bekijk de verschillende types, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes