Solarlux, Markilux, Lugarde, Corradi en In-Lite
De A-merken van Van Beem

Bij Van Beem kiezen we altijd voor kwaliteit. Zélfs als we proberen onze klanten een voordelige keuze te bieden, blijft kwaliteit de eerste prioriteit, zodat onze klanten ook na jaren nog tevreden zijn met onze diensten en producten. Het is dan ook logisch dat we als leverancier kiezen voor samenwerking met A-merken. Dus verkopen wij Markilux zonwering, Solarlux veranda’s, tuinkamers en glazen wanden, Lugarde houten tuinhuizen en overkappingen, Corradi vouwdaken en In-Lite led-tuinverlichting.

glazenveranda_blok1

Solarlux tuinkamers en glazen wanden

Solarlux is al ruim 30 jaar een bekende naam voor oplossingen in glas ter verhoging van het wooncomfort: glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing. Daarbij werkt dit Duitse familiebedrijf continu aan innovatie en productverbetering. Wij als leverancier vinden het prettig dat Solarlux ons perfect ondersteunt bij de toepassing van hun producten, waar onze klanten uiteindelijk van profiteren.

Markilux Zonwering

Deze succesvolle Duitse onderneming is naar onze stellige overtuiging de beste en meest innovatieve producent van zonwering in Europa. Met een compleet assortiment, degelijke en duurzame producten, gevoel voor design en optimale service. Markilux is een familiebedrijf dat ondanks zijn snelle groei toch gewoon zijn best blijft doen voor de klant. Een leverancier waarbij wij ons als nuchter Nederlands familiebedrijf zeker thuis voelen.

Corradi vouwdaken

Het Italiaanse Corradi is onze vaste leverancier voor vouwdaken, ook wel bekend als harmonicadaken. De Corradi dakoplossingen voor pergola’s en terrasoverkappingen zorgen voor beschutting tegen zowel zon als regen. Het stelt ons in staat een soort ‘convertible’ terras te creëren met open dak dat ook dicht kan. Wij installeren de Corradi vouwdaken zelf en profiteren daarbij van pico bello ondersteuning en kwalitatief hoogwaardige Italiaanse productieprocessen.

Lugarde tuinhuizen

Met ruim 40 jaar ervaring als dé producent van topkwaliteit houten tuinhuizen, blokhutten en veranda’s is Lugarde voor ons de ideale partner. Onze bouwteams vinden het bijzonder prettig werken met een A-merk als Lugarde, omdat professioneel maatwerk heel gemakkelijk te installeren is. Als wij ons inmeetwerk goed doen (en dat is wel onze gewoonte), hoeven we bij de bouw niets te improviseren… alles past en klopt. Echt topkwaliteit voor jarenlang tuinplezier.

In-Lite tuinverlichting

Als relatief jong A-merk is In-Lite een buitenbeentje in ons netwerk van ervaren bedrijven. Het Nederlandse In-Lite is erin geslaagd in een paar jaar een bijzonder goede reputatie te verwerven bij tuinprofessionals in heel Europa en zelfs Noord-Amerika. Ze leveren een energiezuinig en duurzaam product met sterk Nederlands design, dat makkelijk toe te passen is. Plus een perfect servicenetwerk waar wij dankbaar gebruik van maken.

A-merken met garantie

U ziet, wij werken graag met de beste merken. De keuze voor kwaliteit betekent ook dat wij u uitstekende garantievoorwaarden kunnen bieden. Al onze leveranciers gaan tot het gaatje in ‘service after sale’. Deze gedeelde mentaliteit maakt dat wij ook bij gecombineerde toepassing (bijvoorbeeld een veranda met glazen vouwwanden en een knikarmscherm, een pergola met vouwdak of een tuinhuis met terrasverlichting) zonder problemen dezelfde garantie kunnen bieden.

Markilux, Solarlux, Lugarde, Corradi en In-Lite showroom

In ons ‘experience centre’ in Zwanenburg hebben wij de producten van onze A-merken in de praktijk toegepast. Met veranda’s op ware grootte, vaak voorzien van vouwdaken en/of zonneschermen. Verder staan er diverse tuinhuizen en hebben we zelfs een verduisterde In-Lite demonstratietuin ingericht! Dus als u zoekt naar een Solarlux, Lugarde, Corradi, In-Lite of Markilux showroom, kunt u altijd* terecht bij Van Beem in Zwanenburg.

*Wij zijn zeven dagen per week open.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes