Glasschuifwandsystemen

Een overkapping op zich is al luxe, maar in combinatie met een glazen schuifwand boekt u een enorme winst in comfort. De glazen schuifwand kunt u in de zomer geheel openschuiven en op de koudere dagen creëert u een afgesloten ruimte van uw terras. Door de aanschaf van een glasschuifwandsysteem kunt u van uw overkapping genieten zonder uitzicht en lichtinval te verliezen.

Voorbeelden van glasschuifwandsystemen

Glazen schuifwand of toch een vouwwand

Nu steeds meer mensen een veranda met glazen wanden aan huis laten bouwen komt daarmee ook de glazen schuifwand weer in beeld. Het belangrijkste voordeel van een glazen schuifwand is natuurlijk het grote raam met onbelemmerd uitzicht naar de tuin. Nadeel is dat het raam ergens naar toe moet schuiven. Ook opengeschoven neemt de schuifdeur ruimte in. En als u kiest voor een deur in bijvoorbeeld drie of vier delen die achter elkaar of naar twee zijden wegschuiven, dan is het voordeel van het grote raam weer weg. In dat geval kunt u beter voor een glazen vouwwand kiezen die als een harmonica helemaal naar één of twee kanten weg klapt.

Comfortabel genieten

De glasschuifwanden zijn onder andere te plaatsen onder terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. U kunt de glazen schuifwand zowel in de zijwand als in de voorwand laten plaatsen. De glasschuifwand wordt gemonteerd op een funderingskoker, zodat u nooit het risico loopt dat de glaspanelen vanwege verzakking eruit kunnen vallen. Door winddichtprofielen op de glaspanelen te plaatsen, wordt de doorlating van wind, muggen en vliegen beperkt.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de glasschuifwandsystemen. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes