Glaswanden

Van Beem is leverancier van een A-merk in glazen wanden voor verschillende toepassingen. Een glazen wand rond uw zwembad biedt privacy, bescherming tegen de wind én extra veiligheid. Ook in de horeca kunnen glazen wanden een goede manier zijn om het terras te beschermen.

Glaswanden voor uw zwembad

Een onopvallende glazen borstwering van 125 cm met een afsluitbare schuifdeur is al genoeg om te voorkomen dat onbevoegden, kinderen of huisdieren uw zwembad kunnen betreden. Een rustig idee.

Glaswanden als windscherm

Glazen wanden zijn misschien wel de allerbeste oplossing voor wie een windscherm wil creëren of een terrein wil afsluiten. Duurzaam, makkelijk te onderhouden, milieuvriendelijk, mooi om te zien en – al naar gelang uw wensen – doorzichtig of juist niet!

Glaswanden als windscherm

Glazen wanden zijn misschien wel de allerbeste oplossing voor wie een windscherm wil creëren of een terrein wil afsluiten. Duurzaam, makkelijk te onderhouden, milieuvriendelijk, mooi om te zien en – al naar gelang uw wensen – doorzichtig of juist niet!

Een glazen wand is jarenlang genieten

Vanzelfsprekend gebruiken wij alleen glazen schermen van superveilig gehard glas, dat maar liefst 6 keer zo sterk is als gewoon glas. En mocht er tóch een ongelukje gebeuren, dan valt de glasplaat uiteen in kleine, niet snijdende korreltjes. Qua onderhoud is een glazen schutting ook een zorgeloos bezit, want u kunt de wand en de staanders makkelijk reinigen met een sopje. In de meeste gevallen volstaat één keer per jaar, afhankelijk van het gebruik. Het glas van de wand vertoont ook na tientallen jaren nog amper gebruikssporen en de aluminium staanders roesten niet.

Glazen wanden voor meer omzet in de horeca

We zien steeds vaker dat ondernemers in de horeca glazen wanden buiten op hun terras toepassen. Zo zorgen zij dat gasten ook bij minder warm weer langer blijven zitten en dus meer consumeren. Een glazen terrasafscheiding blijkt zich in de praktijk al in één seizoen terug te verdienen. Door op een slimme manier gebruik te maken van gesatineerd matglas en transparante panelen kunt u als horecaondernemer uw terras precies zo inrichten als u wilt. Met glazen wanden houdt u goed zicht op uw gasten, zodat u ze letterlijk op hun wenken kunt bedienen.

Glazen wanden met LED- verlichting

Wij verkopen terrasschermen van een innovatieve producent die op intelligente wijze LED-verlichting in zijn glazen wanden integreert. Zo kunt u ’s avonds op een energiezuinige en dus voordelige manier uw terras van sfeerverlichting voorzien. De verlichting is dimbaar en u kunt met de afstandsbediening ook de kleur aanpassen. Door de LED-lampen lichten de gesatineerde delen in het glas extra op, dus als u uw logo of bedrijfsnaam in het geharde glas laat laseren, krijgt uw merk extra aandacht.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u op het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes