Glazen veranda

Met een veranda met glazen dak aan uw huis kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van uw tuin en de zon. Zeker als u kiest voor een veranda-overkapping met naast een glazen dak ook glazen schuifdeuren, zodat u al naar gelang de buitentemperatuur uw veranda af kunt sluiten of juist open kunt zetten. Een afgesloten veranda is echt een volwaardige extra tuinkamer aan uw woning. Zo’n overdekt en beschut terras wordt al snel de favoriete plek in huis. U geniet er zelf dagelijks van, en ook uw gasten zullen uw veranda prijzen.

Voorbeelden van glazen veranda's

Configureer uw eigen glazen veranda

Ontwerp uw droom veranda

Ontwerp uw droom veranda via de configurator. Selecteer de dakbedekking, het formaat, de kleur en de wanden die optioneel toegevoegd kunnen worden.

Configureren

Veranda van glas of polycarbonaat

Als u zich verdiept in de verschillende soorten veranda’s, ontdekt u dat u kunt kiezen tussen veranda’s met glazen dak en veranda’s met een dak van polycarbonaat. Een verschil tussen een veranda met polycarbonaat dak en een veranda met glazen dak is dat polycarbonaat 15 tot 20% minder licht doorlaat, dit betekent dat het hartje zomer wat minder warm wordt onder de overkapping. Een ander verschil is dat u over een veranda met glazen dak gemakkelijk kunt lopen, doe dit natuurlijk wel het liefst over de liggers i.v.m. gladheid en krasjes op het glas.

Zonwering

Het aanbrengen van zonwering is een verstandige keuze, mits dat tot uw mogelijkheden behoort. Om het zonlicht te reguleren is het mogelijk om onderdak en bovendak zonwering toe te passen. Onderdak zonwering betekent dat de zonweringdoeken aan de binnenzijde van het dak bevestigd worden. Bij bovendak zonwering worden zonweringdoeken aan de buitenzijde van het dak bevestigd. Alle zonweringdoeken zijn bestand tegen uv stralen en in maar liefst 250 kleuren en dessins verkrijgbaar.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dagen mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de glazen veranda. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes