Plat dak veranda

Denkt u al enige tijd na over het plaatsen van een veranda in uw tuin? Dan is het verstandig om meerdere pagina’s van onze website te bekijken. Er zijn namelijk vele type veranda’s. Toch is het vaak een keuze vanuit esthetisch oogpunt. Wat is uw smaak en wat past bij uw tuin en tuinindeling? Een plat dak veranda onderscheidt zich van andere type veranda’s vanwege het dak en het materiaal. Een plat dak veranda heeft een dicht dak, gemaakt van EPDM folie en heeft dus geen dakbedekking van glas of polycarbonaat, zoals veel andere veranda’s. In tegenstelling tot andere veranda’s is een plat dak veranda alleen in aluminium verkrijgbaar. Voordeel hiervan is dat elke gewenste kleur leverbaar is.

Voorbeelden van plat dak veranda's

Vrijstaand of aanbouw

Naast de unieke eigenschappen waarmee een plat dak zich onderscheidt van andere veranda’s is er ook een overeenkomst. Een plat dak veranda kan aan de gevel van de woning geplaatst worden of vrijstaand in de tuin. Vanwege de aluminium constructie is de overkapping onderhoudsarm, geeft een robuuste uitstraling en wordt vaak gebruikt als carport of als overkapping met afgesloten opbergfunctie, gemaakt van hetzelfde materiaal als de rest van de veranda.

Wanden

Afhankelijk van de zonligging, uw gebruikswensen en behoefte aan privacy is het mogelijk om de wanden tussen de staanders aan één, twee of drie zijden te plaatsen en de veranda af te schermen. Dat kan met speciale aluminium rabatplanken of met transparante, semitransparante of ondoorzichtige wanden van glas of polycarbonaat (stevige kunststof). De voorzijde is af te sluiten met glasschuifwanden. Zo creëert u een volledig afsluitbare, gezellige tuinkamer, al dan niet voorzien van verlichting en/of verwarming.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dagen mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevredenklanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de plat dak veranda. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes