Polycarbonaat veranda

Kiest u voor een polycarbonaat veranda? Dan kiest u voor een veranda met een licht maar duurzaam kunststof dak. Een polycarbonaat veranda is voordelig, licht van gewicht en toch sterk. Een prima alternatief voor glazen dakplaten.

Voorbeelden van polycarbonaat veranda's

Configureer uw polycarbonaat veranda

Ontwerp uw droom veranda

Ontwerp uw droom veranda via de configurator. Selecteer de dakbedekking, het formaat, de kleur en de wanden die optioneel toegevoegd kunnen worden.

Configureren

Soorten polycarbonaat veranda

De bekendste polycarbonaat dakplaten zijn de zogenaamde ‘kanaalplaten’ die bestaan uit allemaal plastic ‘buisjes’, zij aan zij. Deze laten veel licht door, maar je kunt er niet echt doorheen kijken, omdat ze het beeld vervormen. Daarnaast zijn er dergelijke kanaalplaten ook in verschillende kleuren en met non-transparant (opaal) polycarbonaat, bijvoorbeeld in melkwit. Elke soort heeft andere eigenschappen op het gebied van draagkracht, lichtdoorlatendheid en isolatie. Doordat de keuze voor het polycarbonaat bepalend is voor uw comfort en de uitstraling van uw veranda, is het belangrijk om u goed te laten adviseren.

250 keer zo sterk

Polycarbonaten dakplaten zijn uiterst sterk, bijna net zo transparant als glas en toch licht van gewicht, en daardoor uitstekend geschikt als verandadak. Een polycarbonaat veranda is bestand tegen hagel en steenslag, maar wel minder krasbestendig dan glas. Dus als er stenen of takken op vallen, kunnen er krassen ontstaan. Het is daarom belangrijk dat de vaklui die het dak bouwen er uiterst voorzichtig mee omspringen. Onze specialisten zijn het gewend polycarbonaat dakplaten met fluwelen handschoentjes aan te pakken, voor een perfect krasvrij resultaat.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevredenklanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de glazen veranda. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Downloaden

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes