Schuifdak veranda

De unieke eigenschap van deze veranda is het handige schuifdaksysteem dat het mogelijk maakt de ramen voor 2/3 of 3/4 te openen. De glazen of polycarbonaat schuifpanelen zijn apart van elkaar te bedienen. Handig als u slechts een gedeelte van het dak open wilt hebben voor als de zon gaat schijnen of juist geheel gesloten op de wat koudere dagen.

Voorbeelden van schuifdak veranda's

Bediening schuifdak

Het schuifsysteem is op afstand te bedienen en kan dus elektrisch open en dicht geschoven worden. Ideaal voor als u de zon en/of de wind juist wel of juist niet wilt binnenlaten. Heeft u geen voorkeur voor een automatisch schuifsysteem? Geen zorgen, bij het polycarbonaat schuifsysteem kunt u  ook kiezen voor een handmatige bediening.  Naast de klimaatbeheersing in uw veranda heeft een schuifdak nog meer voordelen. Als u de dakdelen wegschuift, kunt u met een ladder door het dak heen naar boven klimmen. Handig voor als u de dakgoten van uw huis wilt reinigen of de ramen in de gevel van het woonhuis boven de veranda wilt wassen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Voor het optimaal benutten van uw tuinkamer is het verstandig om direct dimbare verlichting te laten aanbrengen. De verlichting is netjes weggewerkt in de liggers van de overkapping. Voor het reguleren van de temperatuur en zoninval kan er zonwering toegevoegd worden. Hierbij kan er gekozen worden uit elektrisch bedienbare onderdak zonwering of bovendak zonwering. Ook kunnen er zijwanden geplaatst worden. Dit kunnen vaste kozijnwanden zijn, gemaakt van glas of aluminium rabatwanden, of glazen wanden die schuifbaar zijn voor een meer open karakter en creëert u een tuinkamer waar u het hele jaar door gebruik van kunt maken.

Werkwijze

Wilt u de schuifdaken bekijken, maar ook het schuifsysteem zelf ervaren? Kom dan naar onze showroom en ontdek het gemak. Naast een demonstratie van het schuifsysteem kunnen wij uw vragen beantwoorden en van advies voorzien. Als vervolgens een offerte is opgesteld, nodigen wij u uit om deze in de showroom gezamenlijk door te nemen. Voor alle type veranda’s geldt dat er nauwkeurig wordt ingemeten bij u op locatie, om vervolgens alle benodigde materialen te bestellen. Onze eigen monteurs verzorgen de complete bouw van de overkapping, zodat u direct na plaatsing kunt genieten van uw aankoop.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de schuifdak veranda. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes