Beeld & geluid

Bekijk alle buiten TV's en speakers in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Beeld & geluid

Buiten je favoriete serie kijken of heerlijk relaxen met een muziekje op de achtergrond? Met de buitentv’s van Samsung en de speakers van Escape ervaar je het comfortabele van binnen, maar dan buiten.

Met de Samsung buitentv’s wordt televisie kijken nog specialer. Je ziet je favoriete programma’s of belangrijke sportwedstrijden gewoon buiten in de tuin of op je terras. De tv’s zijn verkrijgbaar in 55, 65, 75 inch en zijn bestand tegen water, stof en hitte en voorzien van een anti reflection wat vervelende schitteringen in het beeld voorkomt. Connect je smartphone aan de tv en je streamt de fijnste muziek of series. Met behulp van de muurbeugel is de tv te draaien, naar voren te halen en te kantelen.

Met de draagbare speakers van Escape kun je gemakkelijk en snel jouw muziek afspelen zonder vervelende kabels die in de weg liggen. Je hebt altijd een gezellige sfeermaker binnen handbereik, de speakers zijn namelijk licht van gewicht en simpel te verplaatsen. Hoewel het design van de speakers mooi genoeg is om op te vallen, zijn de kleuren toch bescheiden: zwart, beige en wit. Hierdoor zijn de boxen toepasbaar in elk exterieur.

Samsung tv & Escape speaker

  • De buiten tv's zijn verkrijgbaar in 55, 65 en 75 inch

  • De buiten tv's hebben 4K QLED beeldkwaliteit, 2.000 nits helderheid & Anti-reflectie

  • De buiten tv's zijn IP55-gecertificeerd (weerbestendig)

  • De speakers zijn bedienbaar via Bluetooth, USB en heeft twee aux-ingangen

  • De oplaadbare batterijen gaan 16 uur mee wanneer je muziek draait op achtergrondniveau en 8 uur bij een hoger volume

  • De speakers zijn licht van gewicht en simpel te verplaatsen dankzij het handige handvat

  • De speakers zijn verkrijgbaar in het zwart, beige en wit

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.