Buiten TV

Bekijk alle buiten TV's in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Buiten TV

Het comfortabele van binnen, maar dan buiten. Met de Samsung buitentv’s, verkrijgbaar in 55, 65 en 75 inch, wordt televisie kijken nog specialer. U ziet uw favoriete programma’s of belangrijke wedstrijden gewoon buiten in de tuin of op uw terras. De tv is bestand tegen water, stof en hitte en voorzien van een anti reflection wat vervelende schitteringen in het beeld voorkomt. Connect uw smartphone aan de tv en u streamt de fijnste muziek of series. Voeg een soundbar toe en u wordt compleet overdonderd door het optimale geluidsniveau. Met behulp van de muurbeugel is de tv te draaien, naar voren te halen en te kantelen.

Buiten TV

  • De buiten tv's zijn verkrijgbaar in 55, 65 en 75 inch

  • 4K QLED beeldkwaliteit

  • 2.000 nits helderheid & Anti-reflectie

  • IP55-gecertificeerd (weerbestendig)

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.