Laat je 7, 8 & 9 oktober inspireren tijdens het Open Huis Weekend en maak kennis met dé musthaves om de perfecte tuin te creëren.

Haarden

Bekijk alle haarden in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Haarden

Heeft u een gezellige avond in de tuin gehad en begint het fris te worden? Verleng uw avond buiten met een sfeervolle tuinhaard. De haard zorgt er niet alleen voor dat de ruimte comfortabel wordt verwarmd, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een ontspannen sfeer. De haard kan worden aangesloten op een gastank of op elektra.

Haarden

  • Materialen: aluminium of corten staal

  • De haarden zijn werkzaam op gas of elektra

  • Er zijn diverse formaten en vormen mogelijk

  • De warmte is reguleerbaar door middel van meerdere verwarmingsstanden

  • De gasfles kan veilig en uit het zicht worden opgeborgen in de haard

Stel zelf uw droomoverkapping samen

Om uw droomoverkapping te creëren doorloopt u 5 eenvoudige stappen; u kiest de afmeting, het dak, de wanden, de vloer en de accessoires. Op deze manier kunt u uw overkapping geheel zelf samenstellen naar uw wensen.

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.