Heaters

Bekijk alle heaters in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Heaters

Ook in de avonduren en op frisse dagen genieten van het buitenleven? Een elektrische heater zorgt ervoor dat er een behaaglijke ruimte wordt gecreëerd, en u uw avond kunt voorzetten. Bovendien zorgt de toevoeging van een heater ervoor dat u in het najaar of in het vroege voorjaar al gebruik kunt maken van uw overkapping.

Heaters

  • De heaters zijn verkrijgbaar in 2500 watt

  • Modellen kunnen hangen of staan

  • Er zijn diverse formaten en kleuren mogelijk

  • De warmte is reguleerbaar door middel van meerdere verwarmingsstanden

Stel zelf uw droomoverkapping samen

Om uw droomoverkapping te creëren doorloopt u 5 eenvoudige stappen; u kiest de afmeting, het dak, de wanden, de vloer en de accessoires. Op deze manier kunt u uw overkapping geheel zelf samenstellen naar uw wensen.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.