Overkappingsdag

Kom zaterdag 5 november naar onze overkappingsdag!

Contactgegevens

Laat u inspireren tijdens de overkappingsdag!

Wilt u het hele jaar genieten van het buitenleven? Een overkapping maakt dit mogelijk. Bezoek 5 november onze overkappingsdag en kom onder het genot van een hapje en een drankje van onze chef-kok alles te weten over de verschillende mogelijkheden bij de overkappingen. Laat u vrijblijvend informeren, maar vooral inspireren over de modellen, daktypes, kleuren en wanden. Onze aluminium overkappingen zijn van hoogstaande kwaliteit en maatwerk is voor ons standaard.

Bezoek onze 10.000m² showroom (nabij Schiphol) en laat u inspireren. Zien wij u in de showroom?

Soorten overkappingen

Wij bieden overkappingen met een:
▪️Glazen dak
▪️Kunststof dak
▪️Schuifdak
▪️Lamellendak
▪️Vouwdak
▪️Doekdak

Bekijk alle verschillende overkappingen

Stel zelf uw droomoverkapping samen

Om uw droomoverkapping te creëren doorloopt u 5 eenvoudige stappen; u kiest de afmeting, het dak, de wanden, de vloer en de accessoires. Op deze manier kunt u uw overkapping geheel zelf samenstellen naar uw wensen.

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

Gerealiseerde projecten

Lees meer

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!