Composiet maatwerk

Als we het hebben over composiet voor de tuin denken de meeste mensen meteen aan composiet vlonderplanken of een tuinhuis van composiet planken. Het is waar dat composiet een interessant alternatief is voor hout, want composiet heeft amper onderhoud nodig en kan zó gemaakt worden dat het sterk op hout lijkt. Minder bekend zijn de andere toepassingen van composiet als materiaal in het buitenleven. Zoals composiet tuinschermen, overkappingen en meubels.

Voorbeelden van composiet maatwerk

Composiet tuinschermen en meubels

Van Beem is leverancier van een van de A-merken voor composietmaterialen in de tuin. Wij kunnen onder meer tuinschermen, hekwerken en zelfs composiet tuinmeubels leveren die geheel op maat gemaakt zijn voor uw tuin of veranda. In dit geval gaat het om composiet-producten met de uitstraling van beton of natuursteen, die pas bij zeer nabij onderzoek (even met de knokkels… tok-tok) gemaakt blijken te zijn van het lichte en sterke composiet.

Composiet terras elementen

Natuurlijk kunt u de vloer van uw terras laten maken van composiet planken. Maar denk ook eens aan het ‘bouwen’ (op maat laten maken en plaatsen) van composiet design elementen zoals plantenbakken en ‘betonnen’ meubels. Wij verkopen maatwerk zitblokken, tafels en banken met de uitstraling van beton en de hanteerbaarheid van composiet. Het composietmateriaal is versterkt met glasvezel en daardoor ijzersterk. Zoals gezegd op maat gemaakt voor uw tuin, en verkrijgbaar in alle ral-kleuren.

Maatwerk in design

Heeft u een buitenissig gevormde overkapping in gedachten, maar weet u niet hoe deze te realiseren? Denk dan aan composiet. Als u of uw tuinarchitect een overkapping of decoratief-utilitair object wilt laten realiseren, dan zien wij uw ideeën graag tegemoet. Samen met onze leverancier gaan we dan op zoek naar een manier om uw design wáár te maken. Omdat de meeste elementen sowieso met de hand op maat gemaakt worden, is een uitdaging niet gauw te groot voor onze composiet-specialist.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes