Plantenbakken en potten

Tuinelementen moeten duurzaam zijn, ze moeten weersinvloeden, zoals hitte, kou en vochtigheid kunnen weerstaan en het liefst ook nog een mooi strak design hebben. Dit vraagt om de hoogwaardige tuinelementen van Adezz.

Adezz is onze vaste leverancier van tuinproducten die van meerwaarde zullen zijn voor uw tuin, balkon of dakterras. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft vestigingen in heel Europa en produceert tuinelementen van topkwaliteit. Het assortiment varieert van plantenbakken, water- en vuurelementen, sokkels, brievenbussen en ornamenten voor houtopslag.

Voorbeelden van plantenbakken en potten

Van veelzijdige grondstoffen tot prachtige tuinelementen

Vrijwel alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. In de Adezz fabriek in Uden worden namelijk de meest veelzijdige grondstoffen verwerkt tot prachtige tuinelementen. Ze zijn gespecialiseerd in hardhout, polyester, cortenstaal, gegalvaniseerd staal (glanzend of matte deklaag), aluminium en polymeerbeton. Met deze materialen worden de producten gefabriceerd in de meest mogelijke formaten. Zo zijn er plantenbakken met een gewicht van 7 kilo tot aan ruim 400 kilo. Vanwege de enorme omvang van sommige elementen zijn de Adezz tuinelementen ook zeer geschikt voor publieke ruimtes. Ook de vorm van een plantenbak is veelzijdig. Van vierkant en rechthoekig, tot cirkel- en piramidevormig, met en zonder poten. Ook zijn er plantenbakken met een onderstel verkrijgbaar. Ideaal voor tuinieren op hoogte. Of het nu om enkele heideplantjes gaat of een grote vijgenboom, voor ieder planttype is een tuinproduct van Adezz mogelijk.

Kwaliteitseisen

Alle tuinelementen zijn geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Cortenstaal bijvoorbeeld bevat een oxidatie laag waardoor de stalen mantel zal gaan roesten, maar juist die laag zal doorroesten voorkomen.

Op de tuinelementen van Adezz wordt 5 jaar garantie gegeven, een bijkomend voordeel om jarenlang zorgeloos van uw product te genieten.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten realiseren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de plantenbakken en potten. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes