Toegangspoorten

Een toegangspoort zorgt onder andere voor veiligheid, maar heeft zeker ook een esthetische functie. Een poort is immers de entree van uw terrein en bepaalt in feite de uitstraling van uw woon- of werkomgeving. Dan is het belangrijk om stil te staan welk model of materiaal u wenst en welke opstelling past bij de reeds aanwezige bouwstijl. Wij helpen u graag verder bij het doornemen van de mogelijkheden.

Materiaal

De materialen die vaak worden toegepast bij het fabriceren van een toegangspoort zijn metaal, aluminium, hout of composiet (kunststof houtlook). Onder de houten poorten zijn meerdere modellen toe te passen. Van strak tot klassiek, met doorkijk en zonder doorkijk. Bij de combinatie poorten geldt dat gecoat staal en Douglas hout gecombineerd worden tot een prachtig aanzicht van de toegang tot uw terrein. Indien gewenst kan het huisnummer uitgesneden worden in het cortenstaal. Een achterplaat met kleurverlichting zorgt voor een heldere herkenbaarheid in de avonduren. Een toegangspoort, volledig uitgevoerd in cortenstaal, behoort ook tot de mogelijkheden. Een andere combinatie is hout met gestuukte of gemetselde pilaren voor een meer natuurlijke uitstraling. Of aluminium met gestuukte of gemetselde pilaren. Ook voor deze combinaties geldt dat er verschillende modellen zijn, met en zonder inkijk en diverse patronen.

Voorbeelden van type toegangspoorten

Bedieningsopties

Voor een optimaal gebruiksgemak is een op afstand bestuurbare toegangspoort ideaal. Bij het automatiseren van de poort zijn er verschillende bediensystemen, zoals handzenders, kentekenherkenning, codepaneel en zelfs een intercom- en videosysteem. Het handmatig openen en sluiten van de poort behoort ook tot de mogelijkheden en wordt vaak toegepast bij een poort dat alleen toegankelijk is voor voetgangers of wanneer het gebruik minimaal is. Voor het plaatsen van een toegangspoort met handbediening kan optioneel gekozen worden voor een RVS cilinderslot.

Draaiwijze of schuifwijze

De keuze voor een toegangspoort met draaiende deuren of voor een poort die openschuift, hangt vooral af van de plaatsingsmogelijkheden. Een draaiende poort heeft ruimte nodig voor de draaibeweging van de deur(en). Voor een poort die openschuift moet voldoende ruimte zijn langs de zijkant van de heg of schutting. Verder speelt uitstraling en vormgeving een rol, maar puur op basis wat past bij de bouwstijl en uw persoonlijke voorkeur.

Maatwerk

Omdat elke oprit of toegang naar een terrein of woonomgeving uniek is, is het leveren van maatwerk van essentieel belang. Na de offertebespreking bij ons in de showroom komen wij bij u op locatie langs voor het opnemen van de exacte maatvoering. Vervolgens wordt de productie in gang gezet waarna de op maat gemaakte toegangspoort geplaatst kan worden.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de toegangspoorten. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes