Tuinhaarden en verwarming

Een gezellige avond in de tuin gehad en het begint fris te worden? Verleng uw avond buiten met een sfeervolle tuinhaard. In onze showroom staan vele soorten opgesteld, zoals vuurschalen en houtkachels. Ook gaskachels en heaters zijn in de collectie opgenomen, ideaal  voor als u brandhout maar een gedoe vindt.
Veel moderne design houtkachels voor buiten zijn gemaakt van cortenstaal. Een dikke staalplaat met als belangrijkste eigenschap dat het mág roesten. De kachels krijgen daardoor een stoere, robuuste en natuurlijke uitstraling. Het roestlaagje vormt meteen ook een bescherming, waardoor het oxydatieproces stopt. De design kachels die uitgevoerd zijn in aluminium zijn tevens sterk in materiaal, slijtvast en beschermd tegen corrosie.

Voorbeelden van tuinhaarden en verwarmingen

Houthaarden

De houthaarden van het topmerk ZENO zijn vrij te plaatsen maar kunnen ook hangend gebruikt worden middels het speciaal ontwikkelde montageframe. Beide varianten zijn voorzien van een isolerende gelamineerde achterwand, zodat de achterzijde niet gloeiend heet wordt. Op die manier kunt u de kachels overal plaatsen, mits er een stevige wandbevestiging is of de ondergrond vlak is.
De houthaarden geven een breed vuur waar veel warmte van afstraalt en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en antraciet. Met het meegeleverde barbecuerooster kan de houtkachel tevens gebruikt worden als barbecue. U kunt de houthaard ook in een veranda of tuinhuis plaatsen, let er dan wel op dat bij plaatsing de houthaard voorzien wordt van een bovenaansluiting voor het rookkanaal.

Vuurschalen

De decoratieve vuurschalen in onze showroom zijn van zware kwaliteit en hebben een ruwe uitstraling. Het brandhout plaatst u gemakkelijk in de schaal, het vuur dat ontstaat doet bijna aan als een heus kampvuur. Pak de marshmallows er maar bij!

Vuurtafels

Bij de bijzondere vuurtafels, ook van cortenstaal, brandt in het midden van de tafel een gezellig houtvuur. De stalen vuurtafels worden geleverd met een roestige uitstraling of in een gelakte versie. Ideaal voor een sfeervolle verwarming in de avonduren.

Vuurelementen met gas

En bij vuurelementen die op gas aangesloten dienen te worden, kan de gasfles in het element opgeborgen worden. De gasfles is hiermee aan het oog onttrokken en discreet weggewerkt.

Heaters

Net zoals bij de houtkachels zijn ook de heaters verkrijgbaar in zowel een staande als een hangende variant. De staanders zijn strak en modern vormgegeven en zijn dermate groter dan de hangende variant. Beiden zijn o.a. zeer geschikt voor het verwarmen van een overkapping.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dagen mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes