Tuinkasten

Tuingereedschap, kruiwagens, tuinslangen; er is vaak nog aardig wat gereedschap nodig voor het onderhouden van de tuin en terrasplanten. Het is dan prettig om de benodigde attributen binnen handbereik te hebben om niet steeds het woonhuis in- en uit te lopen met kans op modderstappen op plekken waar u die liever niet heeft. Een opbergsysteem zoals een opberg box, berging of tuinkast van Biohort komt dan goed van pas. Helemaal als de uitvoering naast functioneel, ook een hoogwaardig design heeft. De opbergsystemen van Biohort zijn afsluitbaar waardoor u uw tuinartikelen, barbecue, zitkussens, ligbedden en campingartikelen veilig kunt opbergen.

Voorbeelden van tuinkasten

Accessoires

De metalen tuinkasten zijn gemaakt van vuur verzinkt staal met een zinklaag, en de zijwanden en dakplaten zijn van binnen en buiten voorzien van een polyamide inbrandlakering.
De inrichting van de tuinkast is naar uw wens samen te stellen. Met behulp van de speciale bike beugel kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw fiets of mountainbike ophangen. En met de verschillende soorten schappen sets kunt u legplanken en hakensets in elke willekeurige positie bevestigen aan de wanden van de tuinkast. Een bloembak met staanders, die bevestigd worden aan de buitenwand, fleuren de tuinkast op. Ook zijn er extra ramen en deuren te installeren, handig voor als de tuinkast van meerdere kanten begaanbaar moet zijn. Elk type tuinkast heeft een eigen basisuitrusting met schappen en staanders. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs tijdens een bezoek aan de showroom.

Dat de opbergsystemen van Biohort van duurzame kwaliteit zijn, bewijst het garantie aanbod. Op de staalplaten wordt namelijk 20 jaar garantie tegen corrosie gegeven. De meegeleverde schroeven en scharnieren zijn van roestvrijstaal. Wilt u de tuinkast op een open terrein plaatsen? Dat kan, vanwege de grondschroeven hebben de tuinkasten een goed fundament en hierdoor bestand tegen windkracht twaalf.

Overige opbergmogelijkheden

Heeft u geen ruimte voor een tuinkast, maar bent u wel op zoek naar een opbergmogelijkheid voor in uw tuin of op de oprijlaan? Gelukkig zijn er volop alternatieven, zoals een minigarage van 145cm hoog die u zonder vergunning kunt plaatsen. Met het speciale railsysteem kunt u fietsen gemakkelijk en overdekt opbergen. Voor het drooghouden van uw voorraad hout is de Woodstock zeer geschikt, welke zowel met als zonder deuren verkrijgbaar is.

Heeft u een bepaalde hoek in de tuin waar u niets mee kunt? Bekijk dan of de Corner Board de hoekoplosser is voor het slim opbergen van gereedschap, leegstaande plantenpotten of barbecue attributen. Onderhoud u zelf uw tuin en heeft u veel bladeren en grasresten? Dan is zelf compost maken met de Biohort compostbak misschien wel een uitkomst. Middels ventilatiepijpen wordt een schoorsteeneffect gecreëerd waardoor luchtcirculatie gestimuleerd wordt. Zo verwerkt u uw tuin- en organisch afval op een efficiënte manier met oog voor het milieu.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de tuinkasten. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes