Wellness

Wilt u na een drukke (werk)dag heerlijk ontspannen zonder de deur uit te hoeven? Dan wordt het op en top genieten van een privé zwembad of zwemspa. Of het nu voor sportief of recreatief gebruik is, de zwembaden en zwemspa’s zijn van allerlei gemakken voorzien en vaak ook nog zelfreinigend. Zo kunt u ongestoord tot rust komen en nieuwe energie opdoen.

Heeft u kinderen en/of bent u zelf een actieve zwemmer? Dan is een zwembad van Leisure Pools zeer geschikt. Onverslijtbaar en met behulp van de unieke tegenstroom installatie behoort het omkeren tot het verleden. U zwemt slechts één baan en zolang als u wilt. Een zogeheten endless pool. U leest meer over deze technologie bij Zwembaden.

Met een zwemspa geniet u van de combinatie van sportieve wateroefeningen doen en een wellness. Het bad is namelijk te transformeren van zwembad, met optioneel een tegenstroom installatie, naar een massage/bubbelbad voor een heerlijke wellness. We lieten het al weten: het wordt op en top genieten van een privé zwembad of zwemspa in de tuin.

Onze wellness collectie

Jacuzzi's

Ontspannende bubbels, stevige hydromassage, lichttherapie, aromatherapie…. een eigen privé-jacuzzi is een rijk bezit waar u jarenlang van kunt genieten. Als u bij ons een Hydropool hot tub met whirlpool-installatie koopt, bent u verzekerd van professionele installatie, onder verantwoordelijkheid van een vaste contactpersoon.

Lees meer

Zwemspa's

Een zwemspa is een combinatie tussen een zwembad en een spa. Hierdoor kunt u afwisselend van het zwemwater genieten door de ene keer fanatiek te sporten en de andere keer heerlijk te relaxen.

Lees meer

Zwembaden

Heerlijk dobberen of sportief baantjes zwemmen, welke reden u ook heeft om een zwembad te laten aanleggen, voor alle gevallen geldt dat een zwembad een heerlijke aanvulling is op uw tuinbeleving.

Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes