Jacuzzi

Er zijn diverse redenen waarom steeds meer mensen een jacuzzi kopen bij Van Beem. Ten eerste zijn wij leverancier van Hydropool, het Canadese A-merk voor hot tubs en spa-zwembaden. Ten tweede hebben wij een eigen technisch team, met verstand van waterpartijen, verandabouw, zonneschermen, zwembaden en whirlpools. En ten derde zijn wij een hoveniersbedrijf, en dus gespecialiseerd in alles wat met de inrichting van tuinen te maken heeft, voor optimale integratie van uw jacuzzi in de tuin.

Voorbeelden van jacuzzi's

Één verantwoordelijke voor uw jacuzzi-project

Als u bij ons een Hydropool hot tub met whirlpool-installatie koopt, bent u verzekerd van professionele installatie, onder verantwoordelijkheid van een vaste contactpersoon. Uw spa-jacuzzi wordt volgens de regelen der kunst geplaatst en aangesloten op water en elektriciteit, natuurlijk conform de vigerende wettelijke regels en veiligheidsvoorschriften. Van Beem is leverancier én verantwoordelijke voor de garantie. Een rustgevend gevoel.

Bubbelbad kopen bij de hovenier

Een bubbelbad buiten in de tuin moet zodanig geïnstalleerd worden dat u er optimaal plezier van heeft. Dat betekent onder meer dat we bij de plaatsing rekening houden met begroeiing. Enerzijds wilt u struiken voor privacy, maar liefst zonder bladverlies. Beschutting, maar niet te veel schaduw. Wij houden rekening met de bestaande beplanting en kijken daarbij óók naar de toekomst. Een jonge esdoorn lijkt prima te passen bij een Canadese whirlpool, maar over vijf jaar zit u in de schaduw in een bubbelbad vol rode blaadjes. Ook de aanleg van terrassen, een opstapje en paden van het huis naar de whirlpool verzorgen wij graag, zodat u comfortabel naar en van uw jacuzzi kunt lopen, ook op blote voeten.

De weldaad van een privé-jacuzzi

Ontspannende bubbels, stevige hydromassage, lichttherapie, aromatherapie…. een eigen privé-jacuzzi is een rijk bezit waar u jarenlang van kunt genieten. Zeker als u kiest voor een Hydropool hot tub via Van Beem, met de ontspannen wetenschap dat de service perfect in orde is. Kom naar onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van jacuzzi’s.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dagen mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland, Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de jacuzzi’s. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes