Zwembaden

Genieten van een eigen zwembad; dat is toch op-en-top luxe. Heerlijk dobberen op het water of sportief baantjes zwemmen, welke reden u ook heeft om een zwembad te laten aanleggen, een zwembad is altijd dé perfecte aanvulling op uw tuinbeleving!

De voordelen van onze zwembaden

In Nederland hebben we steeds meer te maken met klimaatverandering en daardoor zijn warme dagen in de zomer niet meer weg te denken. Maar wat heeft een zwembad eigenlijk te bieden?

De voordelen van onze monoblok zwembaden:
– De zwembaden zijn kleurvast.
– Wij geven levenslange garantie op de kuip.
– U kunt nagenoeg chloorvrij zwemmen, wat bovendien beter is voor uw huid.
– De kuip is beter bestand tegen breuken en barsten.
– Binnen een week hebben wij uw zwembad aangelegd.
– U heeft nagenoeg geen onderhoud aan het zwembad door de filterinstallatie.
– De kuip is gegarandeerd waterdicht.
– Het zwembad is voorzien van antibacteriële wanden, en biedt dus een grote weerstand tegen osmose.
– De zwembaden zijn uit te breiden met opties, denk aan een tegenstroominstallatie en verlichting.
– Een monoblok zwembad biedt een betere isolatie, waardoor het zwembad energiezuinig is.

Alles onder één dak!

Materiaal

U zou het haast niet geloven, maar het is echt waar; onze zwembaden worden van dezelfde materialen geproduceerd als dat van de romp van vliegtuigen. Dit verklaart wel hoe sterk onze zwembaden zijn!?

Tijdens een bezoek aan onze 10.000M² showroom ziet u de zwembaden van het Australische A-merk Leisure Pools. Hun specialisme ligt bij het fabriceren van geïsoleerde monoblok zwembaden die volledig bestaan uit full epoxy vinylester. Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat het zwembad osmosebestendig is in tegenstelling tot de goedkopere polyester zwembaden. Door het gebruik van het duurzame materiaal vinylester en dankzij de strenge kwaliteitscontroles zijn de zwembaden onverslijtbaar en kunt u genieten van een levenslange garantie op de zwembadkuip!

Onderhoud

Denkt u ook dat er veel onderhoud zit aan een eigen zwembad? Dan hebben wij goed nieuws, want een zwembad van Leisure Pools is (bijna) onderhoudsvrij. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Dit komt doordat onze zwembaden zijn voorzien van een krachtige stofzuiger en een filterinstallatie. Deze onderdelen houden het zwembad constant schoon en zorgen voor kristalhelder water. Bovendien zijn de zwembaden voorzien van antibacteriële wanden die niet glad en niet-poreus zijn. Dit zorgt ervoor dat algen en bacteriën zich niet aan de wanden kunnen hechten, wat bij tegels in een zwembad wel voorkomt. En deze wanden zorgen er ook nog eens voor dat dat de bacteriën gedood worden, zelfs zonder de toevoeging van chemicaliën. Daarnaast zijn deze ecologische zwembaden uitgerust met een zelfreinigende rolluikbak. Allemaal onderdelen die er samen voor zorgen dat u weinig tijd hoeft te investeren in de schoonmaak van het zwembad.

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de zwembaden. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Veiligheid

De Leisure Pools zwembaden zijn voorzien van een veiligheidsrand, waardoor het elektrische rolluik nooit dieper kan zakken dan enkele centimeters. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als de kinderen in de buurt zijn van het zwembad,  zij zullen hier nooit doorheen zakken.

Binnen een week geplaatst

Wist u dat uw zwembad al binnen een week in uw tuin kan liggen? Onze zwembaden bestaan namelijk uit zogenaamde monoblokken die worden vervaardigd op een vaste mal. Dit betekent dat de kuip volledig voorbereidt bij u in de tuin wordt geplaatst.

En niet te vergeten, bij de aanschaf van een zwembad verzorgen wij het gehele project van A tot Z. Dat bekent dus dat u geen andere partijen hoeft in te schakelen voor de plaatsing. Wij hebben onze eigen vaklieden die alle werkzaamheden bij u verzorgen. Eén bedrijf, één aanspreekpunt!

10.000M² showroom

Voordat het zwembad wordt aangelegd, heeft u enkele keuzes te maken. Denk maar aan de kuip, de waterstand, de kleur, etc. En daarvoor is een goede voorlichting noodzakelijk. Kom u dus laten inspireren én informeren in onze 10.000M2 grote showroom. Het is niet alleen de moeite waard, maar ook een slimme voorbereiding. Als de keuze eenmaal genomen is, rest er u alleen nog te genieten van het moois dat gaat komen. De aanlegwerkzaamheden laat u maar gewoon aan ons over.

Zelf eens proeven hoe heerlijk het is om een eigen zwembad in uw tuin te hebben? Wij nodigen u samen met uw kinderen met plezier uit om te komen proefzwemmen. Maak meteen een afspraak door te mailen naar info@vanbeem.nl

Configureer uw eigen zwembad

Ontwerp uw droomzwembad

Ontwerp uw droomzwembad via de Leisure Pools configurator. Selecteer het type, het formaat, de kleur, de boordafwerking en opties die toegevoegd kunnen worden.

Configureren

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes