Zwembaden

Genieten van uw eigen zwembad; dat is toch op en top luxe. Heerlijk dobberen of sportief baantjes zwemmen, welke reden u ook heeft om een zwembad te laten aanleggen, voor alle gevallen geldt dat een zwembad een heerlijke aanvulling is op uw tuinbeleving. Toch zal er eerst een aantal afwegingen gemaakt moeten worden voordat het zwembad is aangelegd, zoals het soort materiaal, de afmeting, veiligheid en niet onbelangrijk: het besteedbare budget. Maar daarna, dan kan de ontspannen lichaamsbeweging beginnen en begint het echte genieten.

Voor het maken van de juiste keuzes is een goede voorlichting noodzakelijk. In onze 10.000m² showroom kunt u zich laten inspireren én informeren. Een bezoek aan de showroom is dan ook de moeite waard voor een slimme voorbereiding. Als de keuze eenmaal genomen is, dan kunt u alvast genieten van het moois dat gaat komen en de aanlegwerkzaamheden aan ons overlaten.

Voorbeelden van type zwembaden

Configureer uw eigen zwembad

Ontwerp uw droomzwembad

Ontwerp uw droomzwembad via de Leisure Pools configurator. Selecteer het type, het formaat, de kleur, de boordafwerking en opties die toegevoegd kunnen worden.

Configureren

Leisure Pools

Tijdens een bezoek aan onze showroom ziet u zwembaden van onze vaste leverancier Leisure Pools. Hun specialisme ligt bij het fabriceren van monoblok zwembaden die volledig bestaan uit full epoxy vinylester. Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat het zwembad osmosebestendig is in tegenstelling tot de goedkopere polyester zwembaden. Osmose is een biologisch proces ter bevordering van een goede doorstroming van het water. Door het gebruik van het duurzame materiaal vinylester en dankzij de strenge kwaliteitscontroles zijn de zwembaden onverslijtbaar en kunt u genieten van een levenslange garantie. Optioneel zijn de zwembaden aan te vullen met een unieke tegenstroominstallatie, waarmee u een langere tijd kunt zwemmen zonder te keren. U blijft in feite in één baan zwemmen, waarbij de sterkte van de stroom af te stellen is op uw conditie. Ideaal voor de sportieve levensgenieters.

3D tuinontwerp

Waarschijnlijk heeft u vast al een beeld voor ogen over de ligging van een zwembad in uw tuin. Om dit beeld te kunnen delen met uw gezinsleden of kennissen, is het mogelijk om een 3D tuinontwerp te laten opstellen. U neemt dan virtueel een wandeling door uw toekomstige tuin dat zo levendig overkomt dat u bijna een duik wilt nemen.

Bij de aanleg van een zwembad komt veel kijken. Zo moeten er bouwkundige werkzaamheden gedaan worden, zoals graafwerkzaamheden, het maken van een bekisting en het storten van beton. Vervolgens kunnen de technische onderdelen aangelegd worden, zoals de waterpompen, filters, chloordosering en verwarming. Voor een indicatie van de kosten staat een handige calculator op de website van Leisure Pools waar formaat, kleur, buitenrand en toebehoren als een rolluik en verlichting in worden meegenomen.

Om alles rondom uw zwembad tot in de puntjes te verzorgen denken wij graag met u mee voor bijvoorbeeld de aanleg van een terras en/of het (her)planten van bomen en struiken. Of misschien is er de mogelijkheid om tevens een buitendouche of buitensauna te realiseren. Bij Van Beem heeft u één aanspreekpunt voor uw complete tuinproject.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de zwembaden. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes