Zwemspa

Een zwembad aan huis is een fantastisch mooie aanvulling op het woongenot, maar ook één die bij velen voor altijd op het wensenlijstje zal blijven staan. Ook al is een zwembad een luxeproduct, het is wel op en top genieten. Overweegt u om een zwembad te kopen en wilt u luxe combineren met sportieve vrijetijdsbesteding? Dan is de zwemspa een ideale optie. De naam zegt het feitelijk al, een zwemspa is een combinatie tussen een zwembad en een spa. Hierdoor kunt u afwisselend van het zwemwater genieten door de ene keer fanatiek te sporten en de andere keer heerlijk te relaxen. Met de speciaal ontwikkelde smartphone-app kunt u de temperatuur van het water exact afstemmen op uw planning. Zo kunt u na een drukke werkdag, direct bij thuiskomst, lichamelijk ontspannen en uw hoofd leegmaken. Daarbij komend is een zwemspa over het algemeen compacter dan een zwembad en hierdoor zeer geschikt bij een beperkte ruimte in de tuin of op een dakterras.

Wellness programma

Door de unieke technologie heeft de zwemspa/zwemjacuzzi een tegenstroom installatie en kunt u eindeloos baantjes zwemmen zonder te keren en af te zetten. De kracht van de waterstroom is af te stemmen op uw conditie en wateroefeningen. Na de workout kunt u met één druk op de knop het wellness programma starten. U kunt dan direct genieten van een optimale therapeutische massage en uw spieren en gewrichten ontspannen. De diverse massage stromingen stimuleren uw bloedsomloop waarmee voedingsstoffen sneller door het lichaam worden vervoerd, met een betere nachtrust tot gevolg. Voor een full body en mindset ervaring kunt u een surround sound system in de zwemspa laten inbouwen. U kunt u dan met behulp van bluetooth naar uw favoriete muziek of podcast luisteren.

Zit- en lighouding

De zwemspa heeft ergonomisch ontworpen zittingen die de skeletstructuur ondersteunen. Het voordeel hiervan is dat uw spieren niet pijnlijk samentrekken vanwege een ongemakkelijke zit- of lighouding. Het resultaat: een totale lichaamsontspanning. Optioneel kunt u verschillende kleuren LED verlichting laten installeren. De kleuren blauw, groen en rood kunnen afwisselend branden of juist één kleur voor een rustgevende sfeer. Voor de veiligheid kunnen de wandlampen aan de buitenkant aangebracht worden en accentlampen die de rand van de zwemspa uitlichten.

Self-cleaning

De zwemspa’s van Hydropool zijn makkelijk in onderhoud door het self-cleaning systeem. Het self-cleaning systeem filtert elke veertig minuten het water. In tegenstelling tot een zwembad heeft een zwemspa minder water nodig en is hierdoor sneller te verwarmen. Hiermee zijn de zwemspa’s van Hydropool de meest zuinigste spa’s ter wereld en kunt u volop genieten van waar de spa voor bedoeld is, zelfs in de wintermaanden. Door de geïsoleerde thermal shield in de ombouw en de bodem hoeft u niet bang te zijn voor nachtvorst of vrieskou.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de zwemspa’s. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes