Tuintegels, kunstgras en andere tuinmaterialen kopen…
ook dat kan bij Van Beem

Van Beem hoveniers zijn graag bereid uw complete tuinproject van A tot Z over te nemen. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf bij ons in Zwanenburg tuintegels, kunstgras, een schutting en andere tuinmaterialen te kopen, om vervolgens eigenhandig uw tuin of terras aan te leggen. Ook in dat geval kunt u rekenen op onze enthousiaste ondersteuning, van de keuze van de juiste (hoeveelheid) materialen tot de levering aan huis.

tuinmaterialen_blok2

Advies bij uw tuinproject

Zoals u kunt lezen in de hoofdstukken ‘Tuinaanleg’ en ‘Tuinonderhoud’ zijn wij een full-service hovenier. Dit betekent dat we u met verstand van zaken kunnen adviseren bij uw tuinproject, óók als u dit geheel of deels zelf wilt uitvoeren. U kunt ons bijvoorbeeld vragen u te helpen bij het ontwerpen van uw tuin, om vervolgens zelf de tuintegels en het kunstgras te leggen, de schutting te bouwen en de beplanting te verzorgen. U kunt alle benodigde materialen bij ons aanschaffen.

Materialen bestellen en laten bezorgen

Heeft u al zelf een ontwerp gemaakt en alle maten genoteerd en wilt u bij ons materialen bestellen? Geen probleem. Wij berekenen graag hoeveel tuintegels, graszoden, grond, aarde, planten en andere tuinmaterialen u nodig heeft om uw ontwerp probleemloos uit te voeren. Vervolgens maken we een afspraak wanneer we de diverse materialen komen leveren. Dat kan desgewenst ook in etappes, zodat bijvoorbeeld de tuintegels niet in de weg liggen terwijl u nog met het grondwerk bezig bent.

Enorme keuze tuinmaterialen

Van Beem Hoveniers heeft in Zwanenburg, bij Schiphol, een van de grootste showrooms van Europa. Deels onder dak, waar we onder meer onze veranda’s en zonneschermen tonen, en deels buiten, met een grote collectie tuintegels en sierbestrating, diverse soorten gras en kunstgras, siergrind, schuttingen, glazen wanden, planten, struiken en bomen, vijvers, meubels en andere tuinmaterialen. Zo kunt u ter plekke inspiratie opdoen voor uw tuinproject en – eventueel na overleg met een van onze adviseurs – direct uw tuinmaterialen bestellen. Binnen lopen? Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag!

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes