Tuinmeubeldag

Kom zaterdag 10 september naar onze tuinmeubeldag!

Contactgegevens

Laat u inspireren tijdens de tuinmeubeldag!

Bij Van Beem Buitenleven voorzien wij u in allerlei hoogwaardige producten om u nog extra van het buitenleven te laten genieten. Daar horen exclusieve tuinmeubelen natuurlijk ook bij. Al ons meubilair is weerbestendig en van hoogwaardige kwaliteit, voor een zo lang mogelijke levensduur. Elk meubelstuk heeft unieke eigenschappen op het gebied van materiaal en design. We waarschuwen u dan ook alvast: er staat u een lastige keuze te wachten. Er is namelijk een scala aan mogelijkheden, waarbij u uw tuinmeubelen zelf kunt samenstellen.

Bezoek 10 september onze tuinmeubeldag en kom onder het genot van een hapje en een drankje van onze chef-kok alles te weten over de verschillende mogelijkheden bij de tuinmeubelen. Laat u vrijblijvend informeren, maar vooral inspireren over de modellen, materialen, kleuren en overige mogelijkheden.

Bezoek onze 10.000m² showroom (nabij Schiphol) en laat u inspireren. Zien wij u in de showroom?

Soorten tuinmeubelen

▪️ Loungesets
▪️ Stoelen
▪️ Tafels
▪️ Ligbedden

Bekijk alle tuinmeubelen

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!