🛠🛠 VAN BEEM ZOEKT MONTAGETALENT! 🛠🛠

Ben jij een echte aanpakker die samen met een ervaren monteur aan de slag wil? Ben jij gedreven, ambitieus, leergierig en klaar om aan de slag te gaan? Nog geen ervaring, maar wel de inzet om je te laten omscholen? Dan zoeken wij jou!

Je werkt samen met je collega’s aan prachtige complete veranda- en zonweringsprojecten.  Als assistent monteur ondersteun je jouw collega’s bij hun werkzaamheden. Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en bent graag in de buitenlucht. Daarnaast ben je instaat om fysiek werk te verrichten. Opleidingsniveau is niet belangrijk, maar wel dat je bereid bent om hard te werken en jezelf te ontwikkelen.

We zoeken monteurs met de volgende vaardigheden en kwaliteiten:

  • Je bent leergierig, gedreven en ambitieus;
  • Je bent oplossingsgericht, creatief en communicatief sterk;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E);

Talent en hard werken moeten beloond worden. Daarom kun je bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden!

Ben jij geïnteresseerd geraakt in ons bedrijf en kom je ons team graag versterken? Dan zien we je sollicitatie (met CV) graag tegemoet! Deze kun je mailen naar: info@vanbeem.nl

Solliciteer direct

Vul je contactgegevens in via het contactformulier, en wij nemen contact op voor het inplannen van een afspraak. Natuurlijk kan je ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes