Werkwijze

1. Neem contact op

Neem telefonisch of via de mail contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Een showroom met de grootste collectie producten voor het buitenleven, op ware grootte getoond en 7 dagen per week geopend.

Neem contact op

2. Adviesgesprek in onze 10.000m² showroom

De verkoopadviseur gaat met u in gesprek om alle wensen en de mogelijkheden te bespreken voor uw droomproject. Neem hiervoor afmetingen en foto’s van de situatie mee. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Maak een afspraak

3. 3D tekening + offerte gesprek in de showroom

Op basis van het adviesgesprek hebben wij uw persoonlijke plan uitgewerkt. In onze bioscoopruimte wordt een 3D tekening getoond van uw situatie, om u een realistisch beeld te geven hoe uw droomproject eruit komt te zien. Ook zal de verkoopadviseur samen met u de offerte doorspreken.

4. Bezoek aan huis

Mochten we tot een opdracht komen wordt er natuurlijk een bezoek gebracht bij u thuis voor het opnemen van de maten. Ook zullen de laatste technische details met u besproken worden, zodat de materialen besteld kunnen worden. Tijdens deze afspraak zal er direct een montagedatum met u worden ingepland.

5. De uitvoering

Na 8 tot 12 weken, na het inmeten van uw project, komen onze monteurs/hoveniers uw droomproject realiseren. We werken uitsluitend met eigen teams, en we proberen de overlast voor u en uw directe omgeving natuurlijk tot een minimum te beperken.

6. Oplevering

Zodra het project volledig afgerond is bekijkt u samen met uw vaste contactpersoon het resultaat. Wij nemen alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen dat we alles netjes opleveren. En daar kan een wijntje natuurlijk niet bij ontbreken, laat het genieten beginnen!

Bekijk alle reviews