Zonwering configurator

De zon doet de mens goed en de vitamine D geeft een hoop positieve energie. Echter, in sommige gevallen zijn felle zonnestralen niet zo prettig. Bijvoorbeeld wanneer de zonnestralen net op het televisiescherm vallen of wanneer het te warm in huis wordt. In zo’n geval is zonwering een uitkomst. Maar welke zonwering past het beste bij uw huis en welke bediening wenst u?

Met behulp van de zonwering configurator kunt u zelf de meest ideale zonwering samenstellen. Of het nu gaat om de techniek, het formaat, de framekleur of het doekdessin,  de markilux zonwering configurator helpt u stap voor stap de keuzes te maken om te komen tot de zonwering die precies past bij uw tuin, terras en/of  balkon.

Configurator

Markilux biedt bij elk type zonwering een configurator aan. Hiermee kunt u, na het aanklikken van een bepaald type zonnescherm (knikarm, vrijstaand, pergola, etc.) overige keuzes maken. Er verschijnt een overzicht waarna u uw voorkeur aanklikt voor de afmeting, stofkeuze (kleur en bestendigheid), framekleur en extra’s als verlichting, sensoren en bedieningspanelen. De configurator zal u inspireren en helpen met samenstellen van uw favoriete zonnescherm.

Markilux app

Naast het gebruik van de configuratie op de homepage van markilux is het mogelijk om een zonnescherm samen te stellen via de markilux app. Deze applicatie is te downloaden in de App store en via Android. Gebruik van de app op een iPad in plaats van op een smartphone wordt aangeraden.

Werkwijze

Wanneer u uw favoriete zonwering heeft samengesteld, is het tijd om u verder te laten informeren over de prijs voor productie en installatie, en om te bepalen of er geen obstakels zijn om uw ontwerp te plaatsen bij uw woning of horecagelegenheid.

Wij ontvangen u graag in onze showroom zodat we uw ontwerp vakkundig kunnen nalopen. Het opnemen van de benodigde afmetingen bij u op locatie wordt, naast het plaatsen van de zonwering, ook door ons verzorgd. Kortom: persoonlijk maatwerk en daarmee leveren wij, in samenwerking met markilux, kwaliteit.

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de zonweringen van Markilux. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen, montage mogelijkheden en kleuren.

Downloaden

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes