Zijschermen

Op momenten dat u soms wel en soms niet in de schaduw of uit de wind wilt zitten, dan is een oprolbaar windscherm een goede keus. Op warme dagen is het scherm opgerold voor een verkoelend briesje of het scherm staat juist uit voor het creëren van een schaduwplek. Wat uw behoefte ook is, vanwege het gebruiksgemak is het windscherm naar elke situatie zo aangepast. Zo’n flexibel windscherm is dus een prima alternatief voor bijvoorbeeld een vaste glazen wand of stenen muur. De hoeveelheid schaduw en privacy die u wenst op uw terras of in uw tuin is gemakkelijk met het flexibele windscherm te reguleren. Genietend van de zon zonder bang te zijn dat de wind u een verkoudheid oplevert. Of juist het tegenovergestelde: in de schaduw om een zonnesteek te voorkomen.

Voorbeelden van type zijschermen

Configureer uw eigen zijscherm

Stel zelf uw zijscherm samen

Met behulp van de zonwering configurator kunt u zelf de meest ideale zonwering samenstellen. Of het nu gaat om de techniek, het formaat, de framekleur of het doekdessin, de markilux zonwering configurator helpt u stap voor stap de keuzes te maken om te komen tot de zonwering die precies past bij uw tuin, terras en/of balkon.

Configureer

Montage

In de meeste gevallen wordt de cassette waarin het oprolbare windscherm zich bevindt gemonteerd tegen een gevel. Met behulp van de handgreep trekt u het windscherm gemakkelijk uit en haakt het in de speciale staander op een betonnen voet. Het uit/inrollen van het scherm gaat dus heel gemakkelijk. Bij een maximale uitrollengte van 450 cm is een hoogte naar keuze mogelijk tussen de 90 en 250 cm. Bij een maximale uitrollengte van 350 cm is een hoogte mogelijk van 185 cm. In plaats van een granieten staander kan de montage van het scherm ook tussen twee muren of een muur en schutting. Voor elke situatie hebben wij een bijpassende houder. Met het plaatsen van twee windschermen (aan elke kant één) creëert u een afgesloten ‘tuinkamer’. U zit nog steeds buiten, maar wel lekker uit de wind én uit het zicht.

Markilux

In onze collectie hebben wij de zonne- en windschermen van de zonweringspecialist markilux opgenomen. Dit Duitse A-merk levert oerdegelijke kwaliteit en kan, indien nodig, alles exact op maat leveren. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm dat naar de voorzijde lager afloopt, in dezelfde dalingslijn als een zonnescherm. Hiermee zijn alle elementen qua kleur en formaat op elkaar afgestemd. Een afwijkende kleur is uiteraard ook mogelijk, voor een speels en kleurrijk effect. De stoffencollectie van markilux bestaat immers uit meer dan 250 dessins.

Tip: een wit windscherm leent zich uitstekend als projectiescherm voor video’s. Zo heeft u een heuse terrasbioscoop.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de zijschermen. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes