Zwembaden

Bekijk alle zwembaden in onze 10.000m² showroom!

Configureer uw eigen zwembad

Bij ons kunt u terecht voor:

Jacuzzi®

Een Jacuzzi® zorgt niet alleen voor ontspanning door het warme water, maar stimuleert ook de bloedcirculatie, het immuunsysteem en door middel van de krachtige massagestralen versoepelen de spieren. Heeft u niet zo’n grote buitenruimte? Geen probleem, er is altijd een Jacuzzi® die past.

Lees meer

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.