Buitendouches

Bekijk alle buitendouches in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Buitendouches

Woont u aan het water of heeft u wellicht een zwembad in uw tuin? Dan is het prettig als u zich na het zwemmen direct kunt afspoelen. Maar natuurlijk zorgt de buitendouche ook voor verkoeling op de warme zomerdagen. De vrijstaande douche is gemaakt van geborsteld staal en leverbaar met een stijlvolle ééngreepsmengkraan, die naar links gedraaid wordt voor warm water en naar rechts voor koud water.

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.