Zwembaden

Bekijk alle zwembaden in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Zwembaden

Genieten van een eigen zwembad; dat is toch op-en-top luxe. Heerlijk dobberen op het water of sportief baantjes zwemmen, welke reden je ook hebt om een zwembad te laten aanleggen, een zwembad is altijd dé perfecte aanvulling op jouw buitenbeleving! Dankzij kwaliteitscontroles zijn al onze zwembaden onverslijtbaar en geven wij levenslange garantie.

Energie besparen

We kunnen er helaas niet meer om heen, de energieprijzen blijven maar stijgen. Veel huiseigenaren hebben dan ook al gekozen voor de aanschaf van zonnepanelen of maken deze overweging. Maak met jouw droomzwembad optimaal gebruik van alle zonne-energie.

Met het nieuwe energiezuinige systeem van onze zwembaden wordt alle zonne-energie volledig benut. Zo zorgen de regelaars ervoor dat door de energie van de zonnepanelen je zwembad wordt verwarmd. Dit betekent dat je minder energie verbruikt en kan zwemmen in aangenaam warm water. Nog meer energie besparen? Het roldek met solar lamellen zorgt ook voor extra warmte in het water en houdt deze warmte beter vast.

Zwembaden

  • De zwembaden zijn kleurvast

  • Wij geven levenslange garantie op de kuip

  • U kunt nagenoeg chloorvrij zwemmen, wat bovendien beter is voor uw huid

  • De kuip is beter bestand tegen breuken en barsten

  • Binnen een week hebben wij uw zwembad aangelegd

  • U heeft nagenoeg geen onderhoud aan het zwembad door de filterinstallatie

  • De kuip is gegarandeerd waterdicht

  • Het zwembad is voorzien van antibacteriële wanden waardoor bacteriën niet kunnen hechten

  • De zwembaden zijn uit te breiden met opties, denk aan een tegenstroominstallatie en verlichting

  • Een monoblok zwembad biedt een betere isolatie, waardoor het zwembad energiezuinig is

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatieGeweldig! Showroom was een feestje, klantvriendelijkheid en advies erg goed en levering en montage geweldig.

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.