Creëer onvergetelijke momenten samen met een stijlvolle buitenkeuken

Leestijd: 8 minuten

Koken brengt mensen samen, en wat is er nou beter dan deze verbinding te creëren in de frisse buitenlucht met jouw eigen stijlvolle buitenkeuken? Of je nu de voorkeur geeft aan een kookeiland met een bar of een buitenkeuken met een marmeren werkblad en diverse kooktoestellen zoals een kamado of vuurbarbecue, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies jouw ideale model

Onze diverse collectie modellen biedt voor elke situatie een passende buitenkeuken. We starten met het bepalen van de opstelling; welk formaat is passend op je terras en wens je de buitenkeuken uit te breiden met een kooktoestel en/of bar? Vervolgens gaan we de uitstraling van de buitenkeuken samenstellen. Je hebt een ruime keuze aan framekleuren, werkbladen en materialen voor de kastjes, om de perfecte buitenkeuken te creëren. Door de stijlvolle uitstraling zou je bijna denken dat de buitenkeuken voor binnen is, maar niets is minder waar.

Duurzame materialen voor langdurig plezier

Het kiezen van de juiste materialen is essentieel om de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van je buitenkeuken te garanderen. Veelal wordt er gebruikgemaakt van roestvast- en verzinkt staal, dekton en beton. Deze materialen zijn gemakkelijk te reinigen, roesten niet en zijn bestand tegen de hitte van een barbecue.

Uitbreidingen voor meer comfort

Heb je de perfecte buitenkeuken gevonden? Verhoog dan het comfort met enkele slimme uitbreidingen. Voeg een koelkast toe voor koele drankjes binnen handbereik, of installeer een spoelbak met een kraan voor optimaal gemak. Deze toevoegingen maken het buiten koken nog eenvoudiger, zonder constant naar binnen te hoeven lopen.



Maak je buitenkeuken compleet met een geïntegreerde barbecue

Integreer jouw favoriete barbecue in de buitenkeuken voor de ultieme kookervaring. Houd je van barbecueën op open vuur, kies dan voor een Ofyr of Braaimaster barbecue. Of ga je liever voor de multifunctionele Kamado barbecue van Monolith? Kies uit het brede assortiment barbecues en maak jouw kookdomein helemaal compleet.

Creëer jouw multifunctionele kookdomein

Verleng je avonden buiten dankzij het gemak van een buitenkeuken; alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Door de juiste keuzes te maken in opstelling, design en uitbreidingen, creëer je een multifunctioneel kookdomein als verlengstuk van je woning. Laat je bij Van Beem Buitenleven inspireren door de meest stijlvolle buitenkeuken en breng je kookkunsten naar buiten!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw buitenkeuken.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maat
Ik wil me laten adviseren
Vrijblijvend adviesgesprek bij Van Beem Buitenleven

Laat je inspireren

  • 40+ pagina’s vol inspiratie
  • Ontdek alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen 

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*