Van Beem Horeca Terras-concept

Van Beem Horeca Terras-concept op de Horecava.

Uw terras een top-trekker. Dus meer omzet!

 

Het hele jaar gezellig en lekker ‘buiten eten’!

Wat is er nou plezieriger dan lekker buiten eten, op een sfeervol, fantastisch beschut en overdekt terras. Van Beem Horeca Terras creëert op basis van uw wensen een totaal-concept, van overkapping, zonwering tot bestrating en alles wat er verder komt kijken om uw terras om te toveren tot een top-trekker voor uw gasten.

 

Een terras voor alle seizoenen.

Wij verwerken alleen de beste, duurzame materialen van o.a. Markilux. Tegels en plavuizen van Gardenlux. En het nodige uitnodigende groen. De totale uitstraling, dáár gaat het om.

Voor Ron Blaauw hebben wij het mooiste terras van Amsterdam gemaakt. Van top tot teen ontworpen en tot in de kleinste details uitgevoerd. Hiermee heeft hij er een complete extra ‘eetzaal’ bij waar hij een groot deel van het jaar zijn gasten kan ontvangen. ‘Dit verdien ik in no-time terug! Puur winst!’

 

Wij hebben ook iets lekkers voor u.

Ron komt koken op onze stand. Samen met Oos Kesbeke – van het beroemde Amsterdamse Tafelzuur (de man met azijn in z’n aderen). Kom de sfeer proeven en zie meteen de praktische mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw terras.

 

Horecava-actie: gratis terrasontwerp.

Van Beem Horeca Terras wil graag met u van gedachten wisselen over een advies-ontwerp voor uw terras. Dat doen wij op de Horecava geheel gratis. Wij ontvangen u graag op onze stand.

 

Meer informatie op www.vanbeemhoreca.nl

Of bel Toon Labes: 06-23723081.WordPress Themes