Buitenkeukens

Schrijf u in voor een kookworkshop op de barbecues!

Meer informatie

Buitenkeukens

Verleng uw avonden buiten dankzij het gemak van een buitenkeuken; alles wat u nodig heeft binnen handbereik. In het bijzijn van uw gezelschap zet u de avond voort en bereidt u de heerlijkste gerechten, dankzij de ingebouwde barbecue in uw buitenkeuken. Een buitenkeuken in uw tuin of op uw terras is garantie voor een avond gezelligheid.

Bij ons kunt u terecht voor:

Buitenkeukens

Een buitenkeuken is ideaal voor een avond gezelligheid, want hoe verder uw terras van uw woonkeuken verwijderd is, des te nuttiger wordt een buitenkeuken.

Al wordt een buitenkeuken ook vaak bijna tegen het huis aangebouwd, als verlengde van de keuken binnen. Het is goed mogelijk om in de buitenkeuken een barbecue te integreren. Verder bepaalt u zelf (binnen de standaard maten) de breedte, de hoogte, hoe groot de werkruimte moet zijn en waar het kookgedeelte moet komen.

Lees meer

Kookworkshop

Wist u dat u zich kunt inschrijven om een kookworkshop te volgen op onze barbecues? Onder begeleiding van een professionele chef bereidt u een 4-gangen menu.

Meer informatie

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.