Barbecues

Schrijf u in voor een kookworkshop op de barbecues!

Meer informatie

Barbecues

Niets is gezelliger dan op zonnige dagen met familie en vrienden te dineren met al het lekkers wat op de barbecue wordt gemaakt. Kiest u voor een barbecue op gas of toch liever met houtskool? Wij bieden een ruime collectie barbecues in veel verschillende modellen en formaten. Denk hierbij aan losstaande barbecues of barbecues die ingebouwd zijn in een buitenkeuken.

Bij ons kunt u terecht voor:

Big Green Egg Kamado

De groene barbecue met de welbekende vorm valt op in iedere tuin. De vorm draagt bij aan het gebruiksgemak en de perfecte bereiding van vlees, vis en groenten.

Naast grillen, bakken, wokken, stomen en roken is de Big Green Egg ook gemaakt voor slow cooking. De barbecue werkt op houtskool en heeft een ideale luchtcirculatie, waardoor uw gerechten gelijkmatig gaar worden. Dankzij speciale technieken is de temperatuur nauwkeurig te regelen en te behouden. Zo kunt u uw vlees of visgerechten als een ware chef bereiden.

De Big Green Egg barbecues zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, en wordt altijd uitgevoerd in het groen.

Lees meer

Ofyr kooktoestel

De houtgestookte kooktoestellen van Ofyr zijn een kunstobject op zich. Maar de kooktoestellen zien er niet alleen heel erg mooi uit, ze zijn ook nog eens heel erg veelzijdig. Bereid gerechten met vlees, vis en groente op de Ofyr, maar ook andere kooktechnieken kunnen worden toegepast zoals het bereiden van een pizza, roosteren aan het spit of het bakken van brood.

De stalen kookplaat wordt gelijkmatig verhit door het houtvuur in het midden. Door de ronde vorm kan iedereen rondom het vuur komen te staan en creëert u een sfeervolle setting tijdens het bakken en grillen. Met de Tabl’o tafelgrill brengt u de gezelligheid van grillen aan tafel.

De Ofyr kooktoestellen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, en uitgevoerd in corten staal en zwart gecoat staal gecombineerd met hoogwaardig teakhout en keramiek.

Caveman Grill

Geniet jij het meeste van koken op open vuur? Dan biedt de Caveman Grill een ultieme barbecue ervaring voor heerlijke gerechten met een krachtige smaak. Op de Caveman Grill kook je namelijk met houtvuur en wordt het gerecht voorzien van dat smakelijke grillrandje.

De Caveman Grill is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, en is opgebouwd uit cortenstaal en roestvrijstaal. De combinatie van deze staalsoorten zorgt voor een stoere en toch ook natuurlijke, frisse uitstraling van de barbecue. Het grillrooster is gemakkelijk in hoogte te verstellen door aan het wiel te draaien, zodat je zelf de afstand van het gerecht tot het vuur kan bepalen.

Kookworkshop

Wist u dat u zich kunt inschrijven om een kookworkshop te volgen op onze barbecues? Onder begeleiding van een professionele chef bereidt u een 4-gangen menu.

Meer informatie

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.