Buitenkeukens

Bekijk alle buitenkeukens in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Buitenkeukens

Tijdens een gezellige zomerborrel met vrienden, buren of familie hoeft u niet meer naar binnen toe om het eten voor te bereiden. Een buitenkeuken is ideaal voor een avond gezelligheid, want hoe verder uw terras van uw woonkeuken verwijderd is, des te nuttiger wordt een buitenkeuken. Al wordt een buitenkeuken ook vaak bijna tegen het huis aangebouwd, als verlengde van de keuken binnen. Het is goed mogelijk om in de buitenkeuken een barbecue te integreren. Verder bepaalt u zelf (binnen de standaard maten) de breedte, de hoogte, hoe groot de werkruimte moet zijn en waar het kookgedeelte moet komen.

Barts Outdoor Kitchen

Barts Outdoor Kitchen zijn vrijstaande modulaire buitenkeukens van hoogwaardig beton, die op verschillende manier samengesteld kunnen worden. Naar eigen voorkeur kunnen er werkbladen, opbergvakken of bijvoorbeeld een spoelbak met kraan aan de buitenkeuken worden toegevoegd.

De buitenkeuken is opgebouwd uit puur beton en is beschermd tegen verkleuring en vet. Naast de betonnen U-vormen is ook een combinatie met stalen opbergvlakken mogelijk voor een speelser effect en een aangenaam gemak.

Lees meer

Steel buitenkeuken

De roestvrijstalen buitenkeukens van Steel hebben het allemaal: werktafels voor een perfect getimede voorbereiding, koelkasten voor de gekoelde drankjes, wasbakken voor de hygiëne en barbecues om de lekkerste gerechten op te bereiden en uw kookkunsten te showen. U bepaalt zelf de indeling en de onderdelen die u in uw buitenkeuken wilt hebben. Zo is elke Steel buitenkeuken op maat leverbaar.

De Steel buitenkeukens zijn zelf samen te stellen in verschillende afmetingen, en verkrijgbaar in het rvs met rvs of houten handgrepen.

Lees meer

Kookworkshop

Wist u dat u zich kunt inschrijven om een kookworkshop te volgen op onze barbecues? Onder begeleiding van een professionele chef bereidt u een 4-gangen menu.

Meer informatie

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.