Buitenkeukens

Bekijk alle buitenkeukens in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Buitenkeukens

Tijdens een gezellige zomerborrel met vrienden, buren of familie hoeft u niet meer naar binnen toe om het eten voor te bereiden. Een buitenkeuken is ideaal voor een avond gezelligheid, want hoe verder uw terras van uw woonkeuken verwijderd is, des te nuttiger wordt een buitenkeuken. Al wordt een buitenkeuken ook vaak bijna tegen het huis aangebouwd, als verlengde van de keuken binnen. Het is goed mogelijk om in de buitenkeuken een barbecue te integreren. Verder bepaalt u zelf (binnen de standaard maten) de breedte, de hoogte, hoe groot de werkruimte moet zijn en waar het kookgedeelte moet komen.

Barts Outdoor Kitchen

Barts Outdoor Kitchen zijn vrijstaande modulaire buitenkeukens van hoogwaardig beton, die op verschillende manier samengesteld kunnen worden. Naar eigen voorkeur kunnen er werkbladen, opbergvakken of bijvoorbeeld een spoelbak met kraan aan de buitenkeuken worden toegevoegd.

De buitenkeuken is opgebouwd uit puur beton en is beschermd tegen verkleuring en vet. Naast de betonnen U-vormen is ook een combinatie met stalen opbergvlakken mogelijk voor een speelser effect en een aangenaam gemak.

Lees meer

Hnygrll buitenkeuken

Ben je fan van een houtskool barbecue en wil je meer dan alleen een  groot stalen object in je tuin? De Hnygrll buitenkeuken is een echte eyecatcher. De Hnygrll is mooi in eenvoud en toch opvallend vanwege het honingraat dat op meerdere manieren terugkomt in het ontwerp en het bereiden van gerechten.

De HNYGRLL is verkrijgbaar als losse barbecue met een onderstel van corten staal. Het honingraatmotief zie je in vele opzichten terug: in het merantie houten handvat en in het rooster waarmee je jouw gerechten het unieke brandmerk geeft.

 

Kookworkshop

Wist u dat u zich kunt inschrijven om een kookworkshop te volgen op onze barbecues? Onder begeleiding van een professionele chef bereidt u een 4-gangen menu.

Meer informatie

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.