Roostr buitenkeuken

Bekijk alle Roostr buitenkeukens in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Roostr buitenkeuken

Nodig vrienden en familie uit, geniet van heerlijk eten, elkaars gezelschap én het buitenleven. Met een buitenkeuken van Roostr combineer je gemak met een exclusief design. Van designkeuzes, zoals luxe werkbladen en hoogwaardige kranen tot aan de praktische details zoals afsluitbare bakjes en haken. De buitenkeukens van Roostr zijn verkrijgbaar in een enkele en een dubbele opstelling en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen voor een nog groter werkvlak. Ga voor een stoere uitstraling met een roestvrij stalen werkblad. Of voor een natuurlijke uitstraling met een houten werkblad. Je laat jouw smaak pas echt naar voren komen met een Dektron werkblad, verkrijgbaar in zwart, zwart met een goudkleurige belijning of een betonlook. Voeg vervolgens een kraan en spoelbak toe, om de buitenkeuken compleet te maken. Te kiezen uit koper, RVS of een metaallook.

Roostr buitenkeuken

  • De buitenkeuken is verkrijgbaar in een enkele en een dubbele opstelling. Door deze te koppelen creëer je eenvoudig een nog groter werkvlak.

  • De buitenkeuken is gemaakt van roestvast en verzinkt staal met een drielaagse matzwarte poedercoating.

  • De Dekton werkbladen zijn 100% kras-, UV-, water- en hittebestendig.

  • De deuren kunnen voorzien worden van hout fraké of matzwart staal.

  • De buitenkeuken is uit te breiden met diverse accessoires; kraan, wasbak, opbergers etc.

  • De barbecues kunnen geïntegreerd worden in de buitenkeuken

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Barbecues

Bekijk het aanbod barbecues om te integreren in de Barts Outdoor Kitchen.

Bekijk alle barbecues

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.