Glazen wanden horeca - van Beem
3224
page-template-default,page,page-id-3224,bridge-core-1.0.4,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Hoe glazen wanden horeca-ondernemers helpen hun omzet te verhogen…

We zien steeds vaker dat ondernemers in de horeca glazen wanden toepassen om het verblijf op hun terras te veraangenamen. Zo zorgen zij enerzijds dat gasten ook buiten kunnen zitten als het wat koeler of winderig is en anderzijds dat mensen langer blijven zitten en dus meer consumeren. In de praktijk van onze klanten in de horeca blijkt een glazen terrasafscheiding zich al in één seizoen terug te verdienen. Gezien hun duurzaamheid en geringe onderhoudskosten zijn glazen wanden dus een uitstekende investering voor elke horeca-onderneming met een terras. Voor u?

Glazen windschermen geven uw horecabedrijf extra cachet

Bij veel cafés, restaurants, hotels en andere bedrijven met een drukbezocht terras gebruiken ze wanden om speciale hoekjes te creëren of om de wind te breken. Nadeel hiervan is dat deze wanden ook het uitzicht belemmeren, en het voor de bediening lastig maken om het hele terras te overzien. Bovendien zijn houten of metalen wandjes onderhoudsgevoelig. Zij moeten regelmatig geschilderd worden om houtrot of roestvorming te voorkomen. Een veel betere oplossing is toepassing van glazen schermen, gemaakt van gehard glas in een aluminium frame. Door op een slimme manier gebruik te maken van gesatineerd matglas en transparante panelen kunt u als horeca-ondernemer uw terras precies zo inrichten als u wilt. Glas in aluminium heeft een moderne uitstraling en is nagenoeg onderhoudsvrij.

Goed zicht op én vanuit uw terras? Glazen wanden zijn dé oplossing.

Als u een terras hebt met een mooi uitzicht, aan het water of in de natuur, dan wilt u liefst geen ondoorzichtige windschermen neerzetten. Ook dan is een glazen terrasafscheiding een ideale manier om uw gasten de nodige beschutting te bieden zonder hun uitzicht te belemmeren. Tegelijk houdt u ook zelf goed zicht op uw gasten, zodat u ze letterlijk op hun wenken kunt bedienen. Bijkomend voordeel is dat men van buiten de gezellige bedoening op uw terras kan zien, zodat ook anderen zin krijgen om uw terras te bezoeken.

Glazen wanden met LED-verlichting: meer sfeer op uw terras

Wij verkopen terrasschermen van een innovatieve producent die op intelligente wijze LED-verlichting in zijn glazen wanden integreert. Zo kunt u ’s avonds op een energiezuinige en dus voordelige manier uw terras van sfeerverlichting voorzien. De verlichting is dimbaar en u kunt met de afstandsbediening ook de kleur aanpassen. Door de LED-lampen lichten de gesatineerde delen in het glas extra op, dus als u uw logo of bedrijfsnaam in het geharde glas laat laseren, krijgt uw merk extra aandacht.

Glazen wanden met zonneschermen als winstgevende combinatie

Een fijn terras is een slimme manier om het exploitabele oppervlak van uw horecabedrijf te vergroten. Naast onze glazen terraswanden zijn wij ook leverancier van een A-merk in zonneschermen: Markilux. Toepassing van Markilux zonneschermen in combinatie met glazen wanden zorgt voor een nóg langer buitenseizoen. Wij mochten op deze manier al voor diverse grote restaurants de terrassen overdekken en beschutten. Zie onze referenties.

Glazen wanden rond en op uw terras? Wij installeren zelf!

U kunt uw transparante terrasafscheiding of windscherm direct bij ons bestellen. Wij komen langs om de situatie te bekijken, geven creatief advies en kunnen ook zélf de installatie van zowel glazen wanden als zonneschermen verzorgen. Sterker: desgewenst restylen wij uw complete terras, zoals wij ook deden voor Ron Blauw’s Gastrobar in Amsterdam. Neem snel contact op, dan kunt u nog dit jaar profiteren van een superlang terrasseizoen!

WordPress Themes