Tuinverlichting

Tuinverlichting is een belangrijk sfeerelement om uw tuin ook in de schemering en avonduren optimaal tot zijn recht te laten komen. Maar goede kwalitatieve tuinverlichting omvat meer dan het plaatsen van een paar armaturen. Belangrijk is om te kijken naar bijvoorbeeld de schaduwen die ontstaan, looppaden goed te verlichten en het voorkomen dat de verlichting op een vervelende manier in de ogen schijnt. Voor al deze situaties biedt het A-merk In-Lite de oplossing. Naast inbouwspots hebben ze los te plaatsen grondspots, wandlampen en opbouwlampen. Alle verlichtingsarmaturen kunnen worden aangestuurd met een modern systeem dat u in staat stelt de tuinverlichting in groepen in te schakelen en automatisch te bedienen, precies voor het perfecte effect.

Voorbeelden van In-Lite tuinverlichting

In-Lite

In-lite verlichting is speciaal ontworpen voor het buitenleven en op vele plekken in de tuin of het terras te gebruiken. Er zijn inbouwlampen voor het terras, maar ook lampen voor aan de wand of vrijstaande tuinlampen voor tussen de struiken of langs een pad. Alle armaturen zijn bestand tegen weersinvloeden als hitte, kou en nattigheid zoals regen en sneeuw. Als In-Lite dealer zijn wij goed op de hoogte van de mogelijkheden. In onze showroom zijn verschillende lichtoplossingen werkend te zien in de speciaal daarvoor ingerichte nachttuin. In deze lichtdonkere ruimte kunt u de sfeerverlichting goed bekijken en beoordelen. Uiteraard staan onze gespecialiseerde adviseurs graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

U kunt ervoor kiezen om de tuinverlichting zelf aan te leggen of u kiest voor het gemak en laat de verlichting door ons plaatsen. Mocht u op een later moment besluiten om meer verlichting te (willen) plaatsen, dan is het goed om te weten dat de tuinverlichting van In-Lite met gemak is uit te breiden. Let er dan wel op dat het verbruik van de lampen past op het vermogen van de transformator. Op de armaturen en transformators van In-Lite wordt 5 jaar garantie gegeven. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuinverlichting.

Van Beem Hoveniers

Uw persoonlijke projectmanager

Bij Van Beem verzorgen we graag uw complete tuinproject. Voor alle werkzaamheden heeft u contact met één adviseur die het gehele proces voor u begeleidt.

Lees meer over ons

Reviews

Hoogste klantbeoordeling van Nederland met een 9,3!

Lees alle reviews

Ons hoveniers team

Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden in en rondom de tuin, en verzorgen graag uw gehele tuinproject.

Lees meer over ons

Lichtplan

Een bijkomend voordeel van goede tuinverlichting is dat het de veiligheid van u en uw tuin vergroot. U kunt donkere hoeken of een looppad uitlichten, eventueel in combinatie met sensoren die de verlichting aanschakelen als u die nodig heeft. Een goede preventie tegen ongewenste gasten, maar ook om veilig in het donker door uw tuin te kunnen lopen. Om precies die tuinelementen te benadrukken die voor u belangrijk zijn, stellen wij graag samen met u een lichtplan op.

U kunt bijvoorbeeld een karakteristieke boom uitlichten, of een wandlamp met strijklicht gebruiken om een mooie reliëfrijke stenen muur om te toveren tot lichtkunstwerk. En natuurlijk zorgt goede verlichting op het terras voor een intiem zitje. Met het tuinverlichting systeem van In-Lite kunt u alle armaturen en segmenten van de tuin separaat of in groepen bedienen, voor precies het gewenste effect.

Het is ideaal om het lichtplan met In-Lite verlichting op te nemen in het 3D ontwerp van uw nieuwe tuin of herindeling van uw bestaande tuin. Dit biedt u de mogelijkheid om een alvast een virtueel kijkje te nemen wat In-Lite verlichting voor u en uw tuin kan betekenen.

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de tuinverlichting. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes