Werkwijze Van Beem: alles voor het buitenleven

Als u overweegt een tuinproject te laten uitvoeren door Van Beem Buitenleven, zult u merken dat wij graag planmatig te werk gaan. Of het nu gaat om de aanleg van een tuin, de bouw van een veranda, een tuinhuis of een zwembad, of om het installeren van zonwering… We doorlopen een aantal vaste stappen om het project tot een goed einde te brengen. Voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk buitenleven. Stap één begint bij u: u geeft het startschot door contact te leggen via telefoon of e-mail, of met een bezoek aan onze showroom in Zwanenburg.

Verandaglasdak

Stap 1: intakegesprek

Wij nodigen u graag uit in de showroom van Van Beem Buitenleven. Een 10.000m² showroom met een van de grootste collecties veranda’s en zonweringen van Nederland, op ware grootte getoond en 7 dagen per week geopend. Bij het intakegesprek bespreken we uw wensen en laten we u de mogelijkheden zien. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Stap 2: uw persoonlijke plan bespreken

Op basis van onze gesprekken en de mogelijkheden van uw woning en terrein gaan we aan de slag met uw offerte. Ook zullen we een 3D tuinontwerp maken, zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige droomtuin. Deze presenteren we op groot beeld in onze bioscoop.

Stap 3: bezoek aan huis

Besluit u ons in te schakelen, dan zal vaak een bezoek bij u ter plekke nodig zijn om een goed beeld te krijgen van de bestaande situatie. We nemen de maten op en maken foto’s van uw woning en tuin.

Stap 4: de uitvoering

Wij werken uitsluitend met eigen teams ervaren hoveniers en installateurs. Deze specialisten zorgen voor het zeer precies inmeten van de situatie, het bestellen van de benodigde onderdelen en uiteindelijk ook voor de bouw of installatie. U wordt continu op de hoogte gehouden van de voortgang en we proberen de overlast voor u en uw directe omgeving (buren!) tot een minimum te beperken.

Stap 5: oplevering

Aan het einde van de tuinaanleg, verandabouw of zonweringsinstallatie bekijkt u samen met uw vaste contactpersoon het resultaat. Wij staan erom bekend dat we zéér schoon opleveren, ook bij grotere bouwklussen. Eventuele schade aan tuin wordt hersteld en alles wordt keurig netjes achtergelaten. U kunt de nieuwe tuin of ruimte meteen in gebruik nemen. Mochten er nog kleine dingetjes zijn die u beter of anders wilt, dan lossen we dat natuurlijk direct op.

Stap 6: nazorg, garantie en service

Dit is eigenlijk geen stap, maar een status. Na oplevering van uw project blijven we graag betrokken. Daaraan is niet echt een termijn verbonden. Uw tevredenheid is het enige dat telt. Niet voor niets hebben wij een tevredenheidsscore van 9,5 op 10!

Tijd voor nóg fijner buiten leven?

Neem contact op voor een afspraak of loop gewoon binnen in onze showroom in Zwanenburg. We ontvangen u graag.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes