Laat je 7, 8 & 9 oktober inspireren tijdens het Open Huis Weekend en maak kennis met dé musthaves om de perfecte tuin te creëren.

Verlichting

Bekijk alle verlichting in onze 10.000m² showroom!

Stel zelf uw overkapping samen

Verlichting

Om uw overkapping niet alleen overdag, maar ook in de avonduren te kunnen gebruiken, is het prettig als er voldoende verlichting aanwezig is. Zorg er wel voor dat de verlichting direct bij de montage van uw overkapping is meegenomen, deze optie kan namelijk lastig later worden toegevoegd. De spots worden netjes weggewerkt in de liggers van het dak, zijn van 0 tot 100% te dimmen en geven warm wit licht.

Verlichting

  • Er is keuze uit zilveren of zwarte spots

  • De verlichting behoort tot de beste kwaliteit LED verlichting

  • De verlichting geeft warm wit licht

  • De verlichting is dimbaar van 0% tot 100%

  • De verlichting wordt geleverd inclusief kabel, driver, ontvanger en afstandsbediening

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel zelf uw droomoverkapping samen

Om uw droomoverkapping te creëren doorloopt u 5 eenvoudige stappen; u kiest de afmeting, het dak, de wanden, de vloer en de accessoires. Op deze manier kunt u uw overkapping geheel zelf samenstellen naar uw wensen.

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie'Erg blij met het resultaat. Uiterst correcte werklui bedankt voor de snelle levering.'

J. Bannink, Vijfhuizen

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.