Carports

Bekijk alle carports in onze 10.000m² showroom!

Stel zelf uw carport samen

Carports

Parkeert u uw auto of motor het liefste onder een overkapping, zodat deze beschut staat tegen allerlei weersinvloeden? Dan is een carport een ideale wijze en bovendien een mooie aanwinst voor uw tuin of oprij pad. Een carport beschermt zowel tegen hitte als tegen hagelstenen, vogelpoep, boomhars en vallende takken. Een bijkomend voordeel van een carport is dat uzelf bij het in- en uitstappen ook lekker droog blijft. Bovendien draagt de carport bij aan de waardevermeerdering van uw woning, en is de aanschaf van een carport veelal goedkoper dan de bouw van een garage.

Carports

  • Soorten daken: schuin aflopend, recht (horizontaal), toog en zadeldak

  • Duitse aluminium profielen van minimaal 3 mm voor extra stevigheid

  • Door de 14 cm hoge goot zijn de dakplaten aan de voorkant niet zichtbaar

  • De dubbelwandige goot met staalversterking zorgt ervoor dat er grotere overbruggingen behaald kunnen worden zonder extra staanders

  • Kliklijsten worden 4-zijdig gerubberd wat de kans op doorbuiging van de dakplaten voorkomt

  • Standaard geïntegreerde regenwaterafvoer in de staanders

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel zelf uw droomoverkapping samen

Om uw droomoverkapping te creëren doorloopt u 5 eenvoudige stappen; u kiest de afmeting, het dak, de wanden, de vloer en de accessoires. Op deze manier kunt u uw overkapping geheel zelf samenstellen naar uw wensen.

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie'Top showroom! Vriendelijke verkoper, op tijd geleverd en geweldig geplaatst.'

Jan, Lelystad

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.