Overkapping met lamellendak

Ontwerp jouw droomoverkapping

Ibiza vibes in je eigen achtertuin! In de prachtige stad Alkmaar staat deze overkapping met lamellendak. De bewoners maakten weinig gebruik van de tuin, omdat het er erg winderig is en vanwege de ontbrekende schaduwplekken. Met de overkapping is er een heerlijke plek gecreëerd om uit de wind te loungen en relaxen. Wat een plaatje!

 

  • Overkapping met lamellendak: Renson Camargue
  • Afmeting: 487 cm breed x 346 cm diep
  • Kleur: Renson design style Tech Cocoon
  • Verlichting: LED-lines down
  • Wanden: lamellen panelen + screen

Before & afterOverkapping met lamellendak

Een overkapping met lamellendak biedt, naast een moderne en stijlvolle uitstraling, verschillende functionaliteiten. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid daglicht, schaduw en temperatuur onder de overkapping door het draaien van de lamellen of door het dak volledig open te schuiven. Door het sluiten van de lamellen ben je beschut tegen felle zon of juist een regenbui. 

Lees meer

Lamellen panelen

Door de uitbreiding van wanden is je overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden en creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Schuif de wanden open op zonnige dagen en laat de frisse lucht binnenstromen, of sluit ze op koudere dagen voor een knusse en behaaglijke buitenruimte.

Lees meer

Verticale zonwering

Met een screen bepaal je de hoeveelheid zon, wind en warmte geheel naar eigen wens. Vooral bij een laagstaande zon of een kille wind is een screen de ideale oplossing. Naast dat je bescherming hebt van zon en wind, biedt een verticale zonwering de mogelijkheid om de ruimte af te sluiten, wat privacy aanzienlijk vergroot.

Lees meer

Stel jouw overkapping samen

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn namelijk vele keuzes te maken bij de aanschaf van een overkapping. Onze configurator laat je stap voor stap alle mogelijkheden zien om jouw droomoverkapping te creëren.

Ga aan de slag!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met lamellendak.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maatDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

  • 200+ pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*