Buiten koken

Onder een strakblauwe lucht een frisse salade maken, en een stukje vlees of groente grillen. Met uw gezinsleden en/of gasten op het nabijgelegen terras, genietend van een hapje en goede gesprekken. Een buitenkeuken is ideaal voor een avond gezelligheid, want hoe verder uw terras van uw woonkeuken verwijderd is, des te nuttiger wordt een buitenkeuken. Al zien wij ook best veel buitenkeukens bijna tegen het huis aan gebouwd, als verlengde van de keuken binnen. Het is goed mogelijk om in de buitenkeuken een barbecue te integreren. Nou ja, we hoeven het u ook eigenlijk niet uit te leggen: buitenkeukens voorzien in gemak en creëren gezelligheid.

Onze buiten koken collectie

Barbecue

Naast hout gestookte barbecues zijn er ook gasgestookte barbecues. Laat u uitgebreid informeren in onze showroom, waar we u graag laten zien wat we allemaal in huis hebben.

Lees meer

Buitenkeukens

In onze showroom treft u verschillende opstellingen van WWOO en ZENO die op maat gemaakt kunnen worden, afgestemd op de beschikbare ruimte en naar gelang uw (kook)wensen

Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten realiseren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes