Barbecue

Naast hout gestookte barbecues zijn er ook gasgestookte barbecues. Het voordeel van gas is uiteraard dat het minder werk is om aan te steken en dat er minder rookoverlast is. Ook zijn er ecologische redenen om af te zien van hout. Aan de andere kant brengt een houtvuurtje of kooltjes toch ook wel een bepaald smaakvoordeel, het rokerige van hout is namelijk niet te evenaren met een gas barbecue. Welke brandstof u ook gaat gebruiken, het resultaat wordt beter met een goede voorbereiding. Laat u uitgebreid informeren in onze showroom, waar we u graag laten zien wat we allemaal in huis hebben.

Voorbeelden van barbecues

Braaimaster

Met een barbecue van Braaimaster maakt u van uw buitenkeuken een volwaardige buitenkeuken. Een Braaimaster is een Hollands ontwerp, maar geïnspireerd op hoe de Zuid Afrikanen met familie en vrienden buiten koken. De Braaimaster is gemaakt van 3mm cortenstaal dat er door oxidatie alleen maar mooier op wordt. Door de aanwezigheid van een schoorsteen en de deuren die nauw aansluiten wordt de rook netjes weggevoerd. Vanwege de vuurstapel in de kolenmaker is er continue aanvoer van verse kooltjes waarmee u de temperatuur kunt reguleren. Er is zowel een inbouw als een vrijstaand model mogelijk. Beide varianten zijn dubbelwandig en hierdoor robuust en veilig. De Braaimaster doet niet alleen dienst als buitenkeuken maar ook als haard. Desgewenst kunt u hartje winter nog een lekker vuurtje stoken om een mooie steak of zalmmoot te bereiden. Organiseer dus gerust een heuse winterbarbecue of een onvergetelijke voorbereiding voor het kerstdiner.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes