Modulaire en maatwerk buitenkeukens

In onze showroom treft u verschillende opstellingen van WWOO en ZENO die op maat gemaakt kunnen worden, afgestemd op de beschikbare ruimte en naar gelang uw (kook)wensen. Een groot oppervlak om groentes te snijden en vlees te marineren is  wel zo prettig en dankzij de modulaire opstellingen past een buitenkeuken in iedere tuin. De indeling en samenstelling is geheel aan u.

Voorbeelden van buitenkeukens

WWOO buitenkeuken

Met de modulaire betonnen modules van WWOO, een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer, kunt u zelf een buitenkeuken samenstellen. Een WWOO is verkrijgbaar in de kleuren antraciet of lichtgrijs beton en in drie verschillende hoogtes (1,30 meter/ 1,65 meter/ 2,00 meter). Vanwege de talloze opbouw variaties is de lengte van de WWOO buitenkeuken eindeloos. U kunt de buitenkeuken zo opstellen dat deze tevens dienst doet als erfafscheiding of schutting. Of plaats de WWOO onder de veranda voor het ultieme buiten lounge gevoel. Een buitenkeuken van WWOO heeft bewust geen kastjes of koelkast om de onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden tot een minimum te beperken. De buitenkeuken is dan ook zo ontworpen dat er zo min mogelijk hoeken zijn waar bladeren of schimmel tussen kunnen komen. Een stijlvolle Big Green Egg of een Braaimaster barbecue kunnen met gemak geïmplementeerd worden. Accessoires als opbergkistjes en snijplanken maken uw buitenkeuken compleet. Ook voor de accessoires geldt dat ze weinig onderhoud vergen en makkelijk schoon te maken zijn, zodat er meer tijd over blijft voor het échte genieten.

Zeno buitenkeuken

Buitenkeukens van ZENO zijn gemaakt van cortenstaal in plaats van beton. ZENO biedt eveneens vrij te combineren modules en produceert daarnaast veel maatwerk buitenkeukens. Dat wil zeggen dat de keuken bij u ter plekke wordt ingemeten en vervolgens geheel op maat wordt gemaakt voor uw terras of tuin. ZENO buitenkeukens zijn beschikbaar in zwart en in naturel cortenstaal. Wanneer u bent uitgegeten kunt u de warmtebron gebruiken als tuinhaard en de avond voortzetten bij een lekker warm vuurtje.

Delen van de buitenkeukens zijn gemaakt van cortenstaal; een dikke staalplaat met als belangrijkste eigenschap dat het mág roesten. Het roestlaagje zorgt voor een stoere, robuuste en natuurlijke uitstraling en vormt meteen een bescherming wat het oxidatieproces stopt.

Wilt u een barbecue in de buitenkeuken? Houd dan tijdens het ontwerpen van de buitenkeuken rekening met de heersende windrichting. Bij het integreren van een houtkachel in de buitenkeuken is het verstandig een goed rookkanaal mee te ontwerpen, zodat u en uw gasten zo veel mogelijk rookvrij blijven.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes