Tuinmeubelen

Bekijk alle tuinmeubelen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Tuinmeubelen

Bij Van Beem Buitenleven voorzien wij u in allerlei hoogwaardige producten om u nog extra van het buitenleven te laten genieten. Daar horen exclusieve tuinmeubelen natuurlijk ook bij. Al ons meubilair is weerbestendig en van hoogwaardige kwaliteit, voor een zo lang mogelijke levensduur. Elk meubelstuk heeft unieke eigenschappen op het gebied van materiaal en design. We waarschuwen u dan ook alvast: er staat u een lastige keuze te wachten. Er is namelijk een scala aan mogelijkheden, waarbij u uw tuinmeubelen zelf kunt samenstellen. Om tot een goede keuze te komen raden wij u aan om het tuinmeubilair zelf te ervaren, het is een bezoek aan onze 10.000m² showroom meer dan waard. Kunt u wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van de juiste tuinmeubelen? Onze buitenstyliste adviseert u graag!

 

Bij ons kunt u terecht voor:

Stoelen

U kunt uw tuinset zelf samenstellen, al naar gelang u uw terras of tuin wilt inrichten. Plaats bijvoorbeeld aan één zijde een hoge set voor borrelmomenten en aan de andere zijde een dinerset om uitgebreid te dineren. Alles met dezelfde uitstraling of variërend van model. U kiest zelf de stoffen van de kussens en materiaal van het onderstel van uw designstoel. Veelal zijn de eetkamerstoelen niet alleen beschikbaar in een standaard hoogte, maar ook beschikbaar als hoog model om bij een bartafel te plaatsen.

Lees meer

Ligbedden

Voor de optimale zonliefhebbers hebben wij prachtige ligbedden in onze collectie opgenomen met een zeer comfortabele ligging. De hoge en goedgevulde kussens nodigen uit om plaats te nemen en de relaxmodus op te zoeken. Het voelt bijna als een vakantie aan huis.

Lees meer

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.